Hogyan álljunk bosszút?
- soha nem fogok a horvát tengerpartra menni nyaralni
- van Erste bankos számlám, azt meg fogom szüntetni
Mit tehetünk még, hogy megtoroljuk a Magyarországot ért méltatlan bánásmódot a környező országok részéről? Sok kicsi sokra megy, emlékezzetek a Danone bojkottra. Ötleteket várok.
"Mert kin akarsz bosszút állni / kit hibáztatsz Trianonért?"
Ez nagyon buta kérdés. Trianonért egyedül a zsidók hibásak.
A franciák kényszer alatt cselekedtek.
Nincs a tervedben semmi bosszúállás.
Én se veszek olyan terméket, amelyikhez állatokat használtak tesztelésre.
Ez egyszerű választás, nem más.
Öcsém, hogy lehetnek egyes emberek ennyire korlátozottak agyban?????????
Szerinted érdekli Horvátországot, hogy kiveszed a 2000 forintocskádat a bankjukból, illetve hogy nem költessz el 150 eurót a tengerpartjukon? Szerinted hány ember van ezzel így mint te? Mert szerintem elég kevés, Szerbián illetve Macedónián hogy állsz bosszút? Görögországba menet kikerülöd, vagy a déli határmentiek, nem mennek a szabadkai piacra vásárolni? Kíváncsi vagyok, hogy hány éves a kérdező
16.os; majd érdekli őket, ha ezer ember csinálja.
Állást foglalni sokféleképpen lehet, az egyik leghatásosabb, ha máshová adjuk a pénzünket.
(Egyébként másokkal személyeskedni sem valami felnőtt dolog. Valahogy az objektív érvek hiányát mutatja.)
Kedves #16:
- 34 éves mérnök vagyok két gyerekkel, IQ-t tekintve a felső 10%-ba tartozom.
- az Erste egy osztrák bank
- nagyon ki voltam bukva a horvátokra (és az osztrákokra), mikor ezt a kérdést kiírtam. Egyébként azóta is elképesztő az a külpolitikai ámokfutás, amit a horvátok végeznek (az osztrákok úgy tűnik, valamelyest észhez tértek). Mellesleg már a szerbek is a horvát áruk bojkottját pedzegetik, igaz ők a horvát határlezárás miatt.
- egész egyszerűen felháborít az a mód, ahogyan ezt az egészet intézik a horvátok. Különösen, ha hozzá vesszük a (mostanra nyíltan meghazudtolt valóságalapú) pocskondiázás áradatot, amit előtte Magyarországgal szemben hangoztattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!