Hogyan álljunk bosszút?
- soha nem fogok a horvát tengerpartra menni nyaralni
- van Erste bankos számlám, azt meg fogom szüntetni
Mit tehetünk még, hogy megtoroljuk a Magyarországot ért méltatlan bánásmódot a környező országok részéről? Sok kicsi sokra megy, emlékezzetek a Danone bojkottra. Ötleteket várok.
Egyszerű:
1: vissza a feladónak
2: határ lezár
Oszt meg van ódva :)
Mert a Danone-nak mi lett a vége... na ugye. :D
Amúgy meg ha nem mész nyaralni / beszünteted a számlád senki sem fog sírva fakadni, van kismillió másik nyaraló / ügyfél.
3# Mert Vittórió tehet arról hogy jönnek a migránsok? Migránsok - gyakorlatilag ez a legnagyobb problémája velünk mindenkinek, de ez olyan mint a merénylet 1914 jún 28-án. Vagyis csak egy hamis indok.
Ha felrobbantod az Eiffel tornyot azzal bosszút állhatsz egy csöppnyit. Versailles kastélyt is felrobbanthatod v mind a kettőt revans címen.
Nem Trianonért. Akkor még nem is éltem. Azt hittem, lezártuk már ezt. De még mindig ugyanúgy gyűlölnek minket.
Igen, ha én nem megyek a horvát tengerpartra, az semmi. De ha egyetlen magyar sem megy, azt már megéreznék. Erre írtam, hogy sok kicsi sokra megy.
Hasonlóképp, ha minden magyar ügyfél elhagyja az Erste bankot, azzal vége az itteni biznisznek, lehet hazamenni.
Az a gond, hogy MO ipara jó, csakhogy az ipar külföldiek kezében van. Szóval akkor ne menjen be egy csomó ember dolgozni és haljon éhen? Mert akkor ők is elmennének például.
Ne vegyünk nyugati autót, maradjunk a busznál, esetleg valami orosz eszközt, elvégre szerintem ORoszok mégsem utálnak annyira minket mint "kedves" szomszédaink.Ellenzék beszüntetése, mivel ők(nyugatiak) pénzelik az ellenzéket(kivéve jobbikot), ha még egyszer hatalomra kerülnek teljesen eladják az országot.Vegyünk csak magyar terméket - nincs rá pénzünk, drágább.
Toll nem fog az űrben. Mit csinál az amerikai? Milliárdokért kifejleszt egy tollat, ami működik az űrben.
Mit csinál az orosz? Ceruzát visz magával.
Ez lett volna a poén része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!