Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na most volt elég. Lépjünk ki...

Na most volt elég. Lépjünk ki az EU-ból?

Figyelt kérdés

2015. szept. 18. 19:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Inkább lépjünk ki most, minthogy majd később minket is magával rántson a bukott liberEU.
2015. szept. 18. 19:32
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

Felesleges.

Úgyis lassan szétesik.

Már most, a migránsválság alatt is recseg, ropog az egész.

2015. szept. 18. 19:35
 3/16 A kérdező kommentje:

Na basszus, írtam egy hosszú magyarázatot, de úgy tűnik rossz helyre, mivel eltűnt. Akkor mégegyszer:

A horvát húzás után nálam betelt a pohár. Gyűlölnek minket nyugaton. Mi bármit teszünk, csak szidnak. Velünk szemben meg bármit lehet. Sohasem leszünk egyenlőek, csak gyarmatnak kellünk. A hülye szabályozások miatt nem menthette meg az állam a húsgyárakat és a Malévet. Most pedig ránk erőltetik a csürhe menekülteket.

És mit kapunk cserébe? Mire jó a foyton emlegetett pénzbeni támogatás? Lett belőle sok szép stadion meg egy 4-es metró (cserébe kötelező dugódíj).

Elég volt!

Ha jogilag lehetséges, írjunk ki egy népszavazást, és lépjünk ki!

Te kilépnél?

2015. szept. 18. 19:37
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
persze, hogy kilépnék...de ahogy mondták felesleges lesz ezzel vacakolni, úgyis összeomlik majd nagy háborúk közepette(iszlám konkvisztádor már itt is vannak)
2015. szept. 18. 19:47
 5/16 szántóvető ***** válasza:
52%
annyira tönkretették az országot,olyan szintű az elszegényedés és a gazdaság is úgy le lett nullázva hogy képtelenség a kilépés(biztosan észrevetted hogy már a Jobbik sem erőlteti.)a hadsereg ereje 0,00%,teljesen védtelenek lennénk a kövekkel dobálózó migráns hordánál egy fokkal ütőképesebb támadó erővel szemben.ha önként csatlakoznánk az orosz érdekszövetséghez és felajánlanánk Putyinnak a tejhatalmat gazdasági,politikai és katonai segítségért cserébe akkor lenne esélyünk fennmaradni bár akkor meg ütközőzóna lennénk a két világhatalmi pólus között.mégis úgy vélem hogy hosszútávon életképesebb Oroszország mint a komplett EU tehát lépnünk kéne,ennél a kilátástalansággal egybekötött kivándorlásnál úgysem lehet már rosszabb.
2015. szept. 18. 19:58
 6/16 anonim ***** válasza:
53%

Anno én a belépés ellen szavaztam, és azóta egy pillanatig sem gondoltam másként.

Egyébként van egy olyan mondása valamelyik nagyfejűnek - nem pontosan idézve -, hogy amelyik klubnak Mo a tagja lesz, az feloszlik.

2015. szept. 18. 20:01
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
#5 Elfelejted, hogy az EU gazdasági szövetség nem katonai. Így ne csodálkozz, ha nem sietnének a segítségünkre. Viszont NATO tagok is vagyunk, úgyhogy ezen az ágon nem lennénk teljesen védtelenek.
2015. szept. 18. 20:16
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Te lépjél ki nyugodtan, de engem hagyj békén benne, én jól érzem magam.
2015. szept. 18. 20:52
 9/16 A kérdező kommentje:

#8: eddig én is EU párti voltam, de most kétszeresen is bebizonyosodott, mekkora egy gittegylet az egész.

A görögök csődje nekem azt mutatja, hogy koránt sem olyan erős ez a gazdasági szövetség, mint hittük. Most a menekült-krízis kapcsán pedig látszik, hogy mennyire impotens külpolitikailag is.

(És akkor még nem is beszéltünk arról, mi lesz, hogyha belerángatnak minket a transz atlanti kereskedelmi megállapodásba, és onnantól zabálhatjuk a GMO-t)

Tudnál mondani példát, hogy voltaképpen miért is olyan jó nekünk most az EU-ban? (Nem kötözködésből, őszintén kíváncsi vagyok.)

2015. szept. 18. 21:33
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
#10 csak majd ne sírjál, hogy a menekült válság kapcsán bejött drága konkvisztádorok majd elkezdenek lázongani és az eu-d semmit lesz képes tenni ellenük
2015. szept. 18. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!