Na most volt elég. Lépjünk ki az EU-ból?
Felesleges.
Úgyis lassan szétesik.
Már most, a migránsválság alatt is recseg, ropog az egész.
Na basszus, írtam egy hosszú magyarázatot, de úgy tűnik rossz helyre, mivel eltűnt. Akkor mégegyszer:
A horvát húzás után nálam betelt a pohár. Gyűlölnek minket nyugaton. Mi bármit teszünk, csak szidnak. Velünk szemben meg bármit lehet. Sohasem leszünk egyenlőek, csak gyarmatnak kellünk. A hülye szabályozások miatt nem menthette meg az állam a húsgyárakat és a Malévet. Most pedig ránk erőltetik a csürhe menekülteket.
És mit kapunk cserébe? Mire jó a foyton emlegetett pénzbeni támogatás? Lett belőle sok szép stadion meg egy 4-es metró (cserébe kötelező dugódíj).
Elég volt!
Ha jogilag lehetséges, írjunk ki egy népszavazást, és lépjünk ki!
Te kilépnél?
Anno én a belépés ellen szavaztam, és azóta egy pillanatig sem gondoltam másként.
Egyébként van egy olyan mondása valamelyik nagyfejűnek - nem pontosan idézve -, hogy amelyik klubnak Mo a tagja lesz, az feloszlik.
#8: eddig én is EU párti voltam, de most kétszeresen is bebizonyosodott, mekkora egy gittegylet az egész.
A görögök csődje nekem azt mutatja, hogy koránt sem olyan erős ez a gazdasági szövetség, mint hittük. Most a menekült-krízis kapcsán pedig látszik, hogy mennyire impotens külpolitikailag is.
(És akkor még nem is beszéltünk arról, mi lesz, hogyha belerángatnak minket a transz atlanti kereskedelmi megállapodásba, és onnantól zabálhatjuk a GMO-t)
Tudnál mondani példát, hogy voltaképpen miért is olyan jó nekünk most az EU-ban? (Nem kötözködésből, őszintén kíváncsi vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!