Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbángyűlölő liberálisok,...

Orbángyűlölő liberálisok, azért támogatjátok a bevándorlást, mert Orbán nem?

Figyelt kérdés
Nem érzitek, hogy itt hatalmas probléma van? Nem féltek a meghasonulástól?
2015. szept. 18. 18:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Mindenki a legjobbat akarja önmagának. Mi ezzel a probléma?"

Az, hogy ezt így nem lehet elintézni. Fogom magam, bevándorolok, mindenki sajnáljon. A menekültek jelentős része nem is szíriai. A háborús menekülteket én is más elbírálásban részesíteném, de mi lesz, ha ezen felbátorodva jövőre a nigériaiak, a jemeniek, a szomáliaiak, az eritreaiak, a líbiaiak, az algériaiak... stb. stb. stb. egy része úgy dönt, hogy inkább Németországban élne ezentúl?

2015. szept. 18. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
8%

"Félre ne értsetek, nem azt mondtam, hogy maradjanak abban az 5 országban, amin keresztül jönnek, hanem azt, hogy törvényesen, a hatóságokat érintve közlekedjenek és ne a hatóságok rosszhiszemű kijátszásával."

Ezzel én is egyetértek. Az "Orbángyűlölő liberális" voltam. :D

2015. szept. 18. 19:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Amúgy annyit még hozzátennék, hogy szerintem az egész helyzet túl van reagálva. Azért van ennyi menekült jelenleg, mert Merkel megígérte nekik a Kánaánt. Annyi lenne a dolgunk, ha nem akarjuk őket itt, hogy felrakjuk őket a buszra, ami elviszi őket az osztrák határig. Mert Németország a célja a legtöbbnek, rajtunk csak keresztül akarnak utazni.

Szerintetek véletlenül töketlenkedik a kormány a nevetséges kerítésével, a menekültek itt tartásával, meg a többivel? A menekültellenes plakátok meg már június óta kint vannak, amikor még sehol sem volt a krízis. Anélkül, hogy bármit a szátokba adok, szerintem érdemes lenne elgondolkodni ezen...

2015. szept. 18. 20:07
 14/15 Jeffrey Spender ***** válasza:

"Azért támogatom a bevándorlást, mert úgy gondolom hogy a szabadság egy pozitív dolog, amit csak akkor kellene korlátozni, ha nagyon jó indokunk van rá."

Ugye csak a legális vándorlást támogatod és nem az illegális, hatóságokat kikerülőt ?

""én még nem láttam jó indokot a bevándorlás korlátozására. Ellenben láttam, mind láttuk, hogy milyen negatív következményei vannak. "

Erre akkor tudok érdemben válaszolni, ha eldöntöd, hogy illegális vagy legális vándorlásról beszélsz. Az illegális ellen szól, hogy azon az úton bejöhetnek terroristák, "egyszerűbb" köztörvényesek, félanalfabéta naplopók. Olyanok, akik nem tudnak németül / angolul beszélni, írni-olvasni, netán a számítógépet kezelni, azokat nem lehet sehol sem alkalmazni. Angela Merkel legutóbb kitalálta, hogy majd a Mercedes-Benz gyártósoron akarja a migránsokat alkalmazni, ez szép lenne, csak ezzel az a probléma, hogy az ilyen gyártósorok számítógép vezérlésesen működnek, és a migránsok 90%-a nem tudja ilyen szinten kezelni a számítógépet.

2015. szept. 19. 00:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Hogy mindenki a legjobbat akarja magának, azzal az a probléma, hogy a MÁSÉBÓL.

Miért kellene az enyémet, a miénket vadidegenekkel követelőzésre megosztani?

Akármimet, akárminket, legfőképpen az életterünket, a jövőnket?

Esetleg kérésre, fölajánlásra, gondolkodhatunk rajta, hogy személy szerint kivel igen, kivel nem.

De pszichológiai hadviselésre testületileg abszolute nem.

2015. okt. 1. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!