Te vagy " mondjuk a vezér, te kezedben van minden döntés. " Te mit tennél, a migránsokkal ha már osztódnak, szaporodnak " verbuválódnak a hírek stb. egyéb hatásokra és 150 millióan jönnek különböző országokból? és most azonnal kell válaszolni.
Vajon mekkora vezér vagyok? Mondjuk én döntöm el.
Első lépés: törvénybe iktatni, hogy minden rémhírterjesztőnek le kell dolgoznia az okozott kárt. A mértéket én döntöm el.
Második lépés: minden nagyszájú hőzöngőt kivezényelnék a kerítésekhez. Bontani, helyreállítani.
Harmadik lépés: az összes fegyverszállítót kényszermunkával kötelezném a romok eltakarítására és újraépítésére. Az őket pénzelők adnák a háttéripart - ingyen.
Negyedik lépés: amint minden a helyére került, a tökfejeket is beleértve, az egész világban kihirdetném: a rend helyreállt, a volt vagyon rendelkezésre áll, lehet folytatni a munkát, aki ahol abbahagyta. Sajnos akkora hatalmat nem kaptam, hogy a halottakat feltámasszam, de helyette emelnék minden településen emlékművet. Ez egy betonkolosszus, amelyben ezt a káoszt előidézők állnak térdig betonban. Elég sokan vannak, hogy mindenhová jusson. Különösen, ha rémhírterjesztő segítőiket is beleveszem.
Ja, hogy a menekültprobléma? Hol itt a probléma? Nem látok migránsokat, csak néhány turistát, meg kíváncsit, meg pár tanulót.
4-gyes nem rossz... tetszik.
8-as nagyon kreatív.
Én valamiféle lehetetlen módon összekombinálnám a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!