Mikor lett divat szidni Orbán Viktort?
a magyarok már csak ilyenek, fikázzák Orbánt mert az olyan jó dolog, közben meg 2018-ban majd titokban a FIDESZRE voksolnak.
amúgy csak az ostoba baloldaliak szidják, mert tudják hogy a vezetőik talán már a parlamentbe sem kerülnek be választáskor, így hát ha nekik nem lesz jó, akkor senkinek se legyen jó és vesszen az egész ország.
Mindig is divat volt szidni az aktuális miniszterelnököt. Viszont ezek az emberek hülyék, elfelejtik, hogy nem személyre, hanem pártra szavazunk! "Nem látják, hogy ő csak a parlamentben többségben lévő párt "arca". Ráadásul a törvények javaslatait bárki benyújthatja, akinek országgyűlési mandátuma van, hogy azt elfogadják-e nem egy emberen múlik. Ha a Fidesz úgy dönt, akkor bármikor lecserélheti (volt is már példa a történelemben, mikor lecserélték a miniszterelnököt)."
Érdekes ez Gyurcsány miniszterelnöksége alatt miért nem így volt?
A Fidesz mikor cserélt miniszterelnököt? Nem rémlik!
Ilyen jellegű megújulásra csak az MSZP volt képes: nyert választást először Hornnal, aztán Medgyesivel, aztán Gyurcsánnyal.
A Fidesz viszont csak Orbánnal képes nyerni, mással nem is nyerne szerintem, annyira meghatározó személyisége a pártban.
"Érdekes ez Gyurcsány miniszterelnöksége alatt miért nem így volt?"
Nem tudom mikre emlékezel, de nála is ugyan így volt. Különben nem cserélték volna le Bajnai Gordon-ra.
"A Fidesz mikor cserélt miniszterelnököt? Nem rémlik!"
Attól, hogy még nem tette meg, a lehetősége megvan rá. Mellesleg általánosan miniszterelnök cserét mondtam, nem konkrétan pártot.
"A Fidesz viszont csak Orbánnal képes nyerni"
Ez így van, de nem is írtam, hogy van bármi ok a leváltására. Bár Gyurcsány vagy Bajnai se volt különösen ismert, mikor kinevezték őket.
Én akkor utáltam meg, mikor azt mondta aki nem rá szavaz, az nem hazafi.
Ez úgy 1998-ban lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!