GYK politika rovatban legnagyobb részben divat jobbikosok vannak?
Észrevettem hogy sok a divat jobbikos.
Vagyis azért jobbikos, mert itt sok a jobbikos és nem pontozzák le...
Sokat olvasgattam, s pár embernek gőze nincs a politikáról, s a mai helyzetekről, csak találgatnak hülyeségeket.
1# Értelmezd kérlek a kérdést.Egy "jobbikost" megkérdezek gőze nem lenne a programjáról.
2# Köze nincs a kérdéshez, értelmezd te is.
3# Miért jó nekik, miközben azt sem tudják mi a politika..
Igen, javarészt Jobbikos a GYK. Méghozzá az a fajta jobbikos, aki csomagban kapja az elveit: Amivel a Jobbik és a többi jobbos egyetért, az jó, amiről a Jobbik nem beszél/amivel nem ért egyet az rossz. Pofonegyszerű emberkék járnak ide.
"Divat jobbikos nem létezik. A pártot programja miatt támogatják az emberek."
Te valami humorista vagy?
A Jobberek többsége nem hogy a pártja programját nem ismeri, azt se tudja hol keresse. A többi max. felületesen átfutja, bólogat egyet, aztán eldönti hogy egyetért, mert sok volt benne a demagógia. A Jobbik tagjain kívül alig van olyan ember egész Magyarországon, aki elolvasta a programot, átgondolta, és mégis egyetért.
Nem azt mondom hogy a baloldalon nem ez megy, de az legalább nem uszít, nem ront a helyzeten, és a balos szavazók nem mondanak ilyen cifra vicceket, mint tiéd.
9# Minden pártnak van programja... De az is tény hogy nem teljesen valósítják meg, de ez alól szerintem a jobbik sem lenne kivétel
Erről beszélek nem is értesz a politikához, mert minden pártnak van programja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!