Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te miért gondolod gyáva...

Te miért gondolod gyáva embernek Orbán Viktort?

Figyelt kérdés

- mert nem mer kiállni a magyarok elé az igazsággal, elhiteti hogy az állam az mindent megold és senkinek nem kell saját magának felelősséget vállalnia: gázárcsökkentés, devizahitel, Questor kártalanítás

- mert mindig a kommunisták a felelősek az IMF, az EU- mindenért, soha sem a kormány.

- mert ahelyett hogy a törvények szolgálnák a magyar népet, a Fideszt szolgálják a törvények: lásd Alaptörvény módosítások sokadik változata, visszamenőleges törvényhozás.

2015. aug. 18. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez inkább egy állítás, mint kérdés. Ráadásul az olvasó állít. Azt hiszem ezt hívják szavakat adni a másik szájába dolognak.
2015. aug. 18. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
nem gyáva
2015. aug. 18. 14:36
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Csak Tusványoson a románok előtt mert ilyeneket mondani hogy aki nem ért egyet a Fidesszel, az nem is magyar.

Idehaza legyen már ilyen kemény...

2015. aug. 18. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
Én inkább bátornak mondanám... aki több millió emberrel meg mer tenni ilyen dolgokat, az minden, csak nem gyáva :D
2015. aug. 18. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Nem gondolom annak, mert nem ismerem.
2015. aug. 18. 14:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem azért meri megcsinálni mert bátor. Azért meri megcsinálni mert a lelke legmélyén igazán fél, és még jobb egy elnyomó intézkedés most mint később hatalmától megfosztva téblábolni a világban, mint 2002-2010 között.

A történelemben az agresszorok féldiktátorok, oligarchák, enyhén pszichotikusok mind a lelkükben félnek hogy mindenki az ő hatalmukat életüket veszélyezteti, ezért kell "határozott" lépéseket tenniük szerintük mások szabadságának korlátozására, az ő szabadságuk végtelenítésére. Persze nem állítom hogy ilyen ember lenne Orbán inkább csak lehet elindulhatott ezen az úton.

2015. aug. 18. 15:25
 7/9 anonim válasza:
58%

Eddig MSZP szavazó voltam, de a bevándorlási ügyhöz és a hombárokhoz való viszonyuk nálam kicsapta a biztositékot. Soha többet nem szavazok rájuk. Gyurcsány ha tehetné akkor turbánban imádkozna napjába ötször egy sátorban és mecseteket éppittetne.

Inkább épüljön 20 stadion de ne legyenek megamecsetek ebbe az országba. Az egész politikai elit hedonista. Tisztelet a kivételnek. Orbánt nem ismerem, de ezerszer jobb nekünk, mint ez az ultraliberális szenny-politika ami az Unioban van. Nincs hadserege az Unionak. Nincsenek határok. Szabadon járkálhatnak ki-be. A muszlimok pár évtizeden belül benépesitik Europát. El akarják fogadtatni a melegházasságot, utána fog kővetkezni a poligámia majd a pedofilia? Hányingerkeltő a baloldal.

Europában szüksége van nemzeteknek önrendelkezésre, különben nagyon nagy bajok lesznek. És Orbán ezt nagyon jól megérezte. Viszont mivel a politikai érdekeket gazdasági erőfölény mentén lehet érvényesiteni, Orbán szabadságharca is csak addig tarthat amig komolyan meg nem szorongatják. Mivel Magyarországnak csak nagyon kis részesedése van az Európai gazdaságból.

2015. aug. 18. 22:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát kedves utolsó! nem túl valószínű mármint hogy Mszp szavazó lettél volna eddig. Kicsit túlspiláztad ezért kevéssé hihető.

Mindig az jut eszembe amikor 56-ban a magyar menekültek Nyugatra távoztak, akkor is ennyire utáltad volna őket?

Ez a nép ha nem vigyáz nagyon hamar el fog tűnni a törénelem süllyesztőjében, ha így folytatódnak a dolgok. Egyszerűen pl.túlszaporodják a magyarokat.

2015. aug. 18. 23:09
 9/9 anonim válasza:
58%

Már jópärszor hallottam az 56-os példálózást.

Kicsit figyelni kellene a számokra is: csak idén eddig 600.000!!!!

Valamint a nagy részük muszlim. Nem akarja tisztelni a Te vagy az én kultúrámat, sőt alsóbbrendűnek tartanak minket. Nyugaton nagy részük SEGÉLYBŐL ÉL! !! A második generáció nagyon nyitott a dzsihádra és szöknek vissza Sziriába az ISIS-hez. Ennyit a beilleszkedésükről.

Nem lihegtem túl, de ez egy anonim oldal, nem is sértődök meg ha nem hiszed el amit irtam az előző válaszomban.

2015. aug. 18. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!