Vissza lesznek toloncolva a határsértők akkor is, ha Szerbiának nem kellenek?
Ugye ők csak naponta 80 ember visszafogadását vállalták.
Viszont mi lenne, ha a kerítésen átszökőket (egy kis könnygáz, gumibot és gumilövedék után) azonnal visszadobnák a másik oldalra. Hiszen az még mindig Magyarország területe, és nem kitoloncolás.
18.22
szóval akkor azért bűnözők mert mind betörnek Józsi bácsihoz?
18.28
nálad a személyeskedés egy vitában érv, vagy az a vitán kívül van?
áruld már el nekem, hogy miért mosod össze a kerítés átmászást (ami szerinted bűncselekmény, de egyébként jelenleg még mindig nem az...) és a betörést valakihez? véletlen ugye?
18.34
józsi bácsi kertje magántulajdon, nem egy ország.
a háborús menekültnek pedig joga van bejönni az országba.
nem értem a hozzád hasonlókat. tényleg ennyire nincs benned az empátiának szikrája se? vagy nem tud elképzelni azt, hogy mondjuk neked menekülni kelljen háború miatt? tényleg ilyen emberekkel szeretnél majd akkor találkozni mint te most? ilyen ember szeretnél valóban lenni?
Eltévesztetted a szót. Nem háborús menekültek, hanem megélhetési bevándorlók.
A háborús menekült a legközelebbi békés helyre megy, nem pedig pedig átmászva 6-7 országon visszaél a gazdag országok jóindulatával.
18:36
Jöjjön be legálisan határátkelőn és regisztrálja magát!
Nem kell nekik keritéstmászni.
így van. ki mondta, hogy nem jöhet be? van határátkelő, ott legálisanbejöhet, és joga van menekültstátuszt igényelni.
ha neki ez nem tetszik, akkor nehogy már megússzák azt, hogy illegális utat választják, csak mert menekült.
én (szerintem teljesen jogosan) el is venném tőle ezt a lehetőséget x időre, aztán maradjon csak szerbiában, ott sincs háború.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!