Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell a holokausztot...

Miért kell a holokausztot tagadni?

Figyelt kérdés
Miért tagadják a nagy neonácik és a skinheadek a holokausztot?Miért nem büszkélkednek vele hogy x millió zsidót és egyebeket kiírtotak ??
2010. márc. 12. 22:50
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Evvel az erővel Jézust tagadni is bűn, hiszen Ő is élt. Azt miért nem bűntetik? Így minden zsidót sittre lehetne vágni.
2010. márc. 13. 13:02
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez igazságtalan. Miért kötelező nekem bármit is elhinnem. Ezzel nem azt mondom, hogy nem volt, de olyan hülyeség ezt az egy történelmi eseményt kiragadni. És ha azt mondom, hogy Rákosi Mátyás nem is élt, akkor mi van? Akkor nem csuknak le? Én most csak jogi szempontból nézem a dolgot. Szerintetek ez törvényes? Megszabni valakinek azt, hogy mit hihet és mit nem?
2010. márc. 13. 13:08
 43/47 anonim ***** válasza:

nem tagadom. igénylem.

olvastam pár olyan könyvet, ami tényekkel, hiteles adatokkal bizonyítja, h nem minden igaz, amit a zsiráfok ajvékolnak a hollókosztról.

persze, elhiszem, h volt tábor, meg dolgozni kellett, meg hűdexar volt.

tessék mondani, a Gulágon, Recsken, a Don-kanyarban nem volt xar???

és nyomják azt naponta a médiában? NEM! van az évben jó esetben 1 emléknap ezeknek szentelve. a holokausztról meg kb. minden második nap van valami kis xarság a tv-ben vagy a rádióban.

unom az egészet. mélységesen unom.

2010. márc. 13. 16:36
 44/47 anonim ***** válasza:
A "bizonyítékok" ismeretében cáfolom a holokausztot. Nem tudják bizonyítani, de vannak ellenérvek, miket nem tudnak megdönteni. Ekkor kerül elő az ántiszemétizmus, meg a gyűlöletbeszéd dolog...
2010. márc. 13. 21:16
 45/47 anonim ***** válasza:

Elolvastam néhány tanulmányt amelyek mérnöki ( vegyész, gépész ) és munkaszervezési oldalról elemezték a történteket és kérdéseket vetettek fel.

A másik oldalról sajnos nem az volt a válasz, hogy megmutatták a számítási hibákat vagy az elemzésben található logikai hibát. A másik oldal törvényt hozott, hogy börtönbe kell zárni azokat, akik kérdéseket tesznek fel. Számomra ez furcsa, érthetetlen és elszomorító.

2010. márc. 13. 22:43
 46/47 A kérdező kommentje:
Nos,én eddig akkor tévedésben éltem.Én azt hittem hogy az egész holokausztot tagadják az emberek...Most már értem.Köszönöm a válaszokat.
2010. márc. 14. 18:23
 47/47 anonim ***** válasza:
új lemezt tegyél fel ezt már itt Európába nem veszik
2010. márc. 15. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!