Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MSZP szavazók: mi az ami...

MSZP szavazók: mi az ami benneteket még mindig meg tud győzni arról, hogy rájuk szavazzatok?

Figyelt kérdés
remélem, érthető a kérdés
2010. márc. 12. 22:41
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező!Ha nem nyerne a kedvenc pártod, javaslom választások után beszéd meg velük, hogy neked ők kormányozzanak, ők legyenek továbbra is a képviselőid, te meg nekik adózz inkább, így nem is kell tudomást vennetek, hogy mások is élnek a Föld nevű bolygón!Nem rossz szándékból tanácsoltam, de dübörögjön a gazdaság, inkább nélkületek!
2010. márc. 16. 22:03
 42/47 anonim ***** válasza:
29%
500 Ft nyugdijemeles ( evente)
2010. márc. 16. 22:59
 43/47 anonim ***** válasza:

olvasd végig:

[link]

2010. márc. 16. 23:06
 44/47 anonim ***** válasza:
44%
a fennalloak kozul ok a legjobak . Bar ha Bokros Lajos mgott allna egy normalis hatetr es nem ilyen arja magyar nyomorekok vagy az a szanalmas orban es a david iboja hanem olyan kozgazzasz zsenik mint o akkor biztosan Bokros lenne . A fideszt tul hataalom ehesnak latom a jobbik az meg ... No comment .... Legalja .....
2010. márc. 16. 23:14
 45/47 anonim ***** válasza:
47%

Én nem fogok szavazni mert külföldön élek és a legközelebbi szavazóhelyiség több óra repülőút ide.

Viszont, nyugdíj. Apám laborvezető merészelt lenni az órendszerben, utána is dolgozott még másik húsz évet és most szép nyugdíja van, nem kell kiszámolnia huszadikán hogy tellik-e farhátra. El akarjátok venni? Hát nem lesztek népszerűek...

2010. márc. 17. 04:04
 46/47 Dávid ***** válasza:

MSZP: tönkretette a gazdaságot, ez igaz, korrupció magas volt.

Előnyök: Nem vette védelmébe a gyújtogató-fosztogató csűrhét, mint Orbán tette (a hírTV forradalmonak is nevezte!!!)

Másik előny: Nem hazudozik, hogy " csak adócsökkentés kell, és kényelmesemn hátradőlni".

Fidesz populista, ha kell, ingyensörről is népszavazást írna ki.

Én Fideszre szavazok, pedig MDF-re akartam. De ettől még undorodom a Fidesztől, csak a jobbik zsidózásától még jobban.

2010. márc. 17. 16:29
 47/47 A kérdező kommentje:

Hát, végigolvastam a válaszokat, 1-2 helyen maradt azért sötét folt. Majd még kipihenten, frissen átolvasom őket még egyszer, hogy ezek a "foltok" is megvilágosodjanak. Végre valakik, akik ésszerű válaszokat adnak. De eddig szinte csak a nyugdíjat hoztátok példának, meg aztán van még 1-2 jó válasz is, amin el lehet indulni.

Szerintem akkor is a Jobbikra fogok szavazni.

Igen, itt van például a Fidesz, amit ha jól emlékszem a cikk említett. Azért az elgondolkodtató, hogy az összes plakátjukon csak a "itt az idő" felirat van.

Én nem voltam kint március 15. -én sem, pedig ha annyira szerettem volna, akkor lehetett volna rá lehetőségem.

Mit csinált a Fidesz az ünnepi beszédekben? "ne osszák meg szavazataikat, mert ellenfeleinket támogatják, szavazzanak ránk" Emellett szidták az MSZP-t (nem csoda) és megpróbáltak a Jobbik-szavazóktól szavazókat átcsábítani.

Mit csinált az MSZP? Ugyanígy fújták a demagóg dumát.

A többi akárhány kivétel nélkül úgyszintén.

Nálam nem erről szól a nemzeti ünnep, hogy egymást mocskolják, szidják, stb... Nálam 1848- ról szól, nem pedig ígérgetésről, demagóg dumáról, egymás mocskolódásáról.

A Jobbiknál is vannak dolgok, amit ők is nagyon jól tudnak hogy teljesíthetetlen, de mégis ők tudják kihúzni az országot a...ból.

Bárki is lesz kormányon, Szebb Jövőt!

2010. márc. 17. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!