Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MSZP szavazók: mi az ami...

MSZP szavazók: mi az ami benneteket még mindig meg tud győzni arról, hogy rájuk szavazzatok?

Figyelt kérdés
remélem, érthető a kérdés
2010. márc. 12. 22:41
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem az lenne a legjobb mindenkinek, ha senki nem szavazna! Ezek csak lopni tudnak! Hol az a k*rva sok adó, amit fizetünk???? Nekik dolgozzunk??? Ha előáll egy válságstáb küldenek Uniós vezetőket, akik renberaknák ezt a hulladék országot, ami már nem is Magyarország, hanem egy rohadt nemzetközi ország, mert minden külföldieké!!!!!! Azokat sajnálom, akik küzdöttek érte, akik meghaltak ezért az országért. Itt mindenki csak saját magára gondol, nincs összetartás, nincsenek FÉRFIAK!!! A mai világban kik tudnának összehozni egy olyat, mint Petőfiék?! Mindenki beszarni, mindenki nyávog, hoyg szar a helyzet, hogy kevés a fizetés, de drága minden! Akkor miért nem tesztek valamit??!! Nem csak szidni kell azokat a mocskokat, mert minegyik az, legyen mszp, fidesz, akármi. Ugyanannyit tudnak: hazudni, lopni! A nép meg hagyja, mert nincs összetartás ! Hiába szidják a romákat, ők legalább ismerik az összetartás fogalmát. Nem egymást lopják meg. A magyarok sajnos igen.
2010. márc. 13. 00:09
 12/47 anonim ***** válasza:
61%

23:08

A Jobbik nem akarja eltorolni a 1990 elott "meggazdagodottak"nyugdijat.Hanem.Idezek:

"Azok akik az elozo rendeszer csucsvezetoi voltak es most tobb szazezer forintos nyugdijakon logatjak a labukat,nekik visszanyessuk a nyugdijukat minimalra es szetosztjuk a tobbi nyugdijas kozott"

Figyelmesen nezd vegig a videot.Semmi kivetnivalot nem talalok Vona beszedeben.

http://www.youtube.com/watch?v=8w_Py-KcuLs&feature=player_em..

2010. márc. 13. 00:14
 13/47 anonim ***** válasza:
00:09-es vagyok. Ez a politizálás is csak egymás provokálása, hogy legyen min vitatkozni.... Magyarok vagyunk b@szki tartsunk már össze! Még ezen is veszekedni kell, hogy ki mire szavaz! Ne szavazzon senki, aztán meg van oldva.. Erre még senki nem gondolt?! Vagy annyira megrögzött mániátok a veszekedés?
2010. márc. 13. 00:26
 14/47 anonim ***** válasza:
27%
Az elv
2010. márc. 13. 08:16
 15/47 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a svájci index megtartása érv egy nyugdíjas számára,

Ki számít csúcs vezetőnek? Mindenki aki nem minimum nyugdíjat kapja. Mai csúcsvezetők megkaphatják majd miliós havi fizetésért a nagy nyugdíjat? Ők már rendes emberek mert később élnek. Ez az idősek diszkriminációja.

Ok ez sok fiatalnak bejön de ez félelem keltő az idősek számára. A jobbik a inkább fiatalabbak pártja, de az idősek egy része az mszp-re szavaz és szerintem ez érthető. persze előbb utód az mszp is megváltoztatja a nyugdíj rendszert. Én megértem miért szavaznak annyian a jobbikra, el kell fogadni azt is ha mások másképp gondolkodnak. És persze még sok minden másért is szavaznak Mszp-re és nem Mszp-re.

2010. márc. 13. 09:12
 16/47 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj hogy nem csak a nyugdíjrendszert kéne megbabrálni hanem szinte mindent, mert az úgy ahogy van nem jó amit ebben az országba sokan tesznek. Mindenki csak a bűnbakot keresi, ahelyett, hogy elgondolkodna, mi is az igazi probléma. Itt van például a cigányság, felveszik a segilyt, holott villában élnek. Minek??? Van olyan is, aki felveszi és bedobálja játékgépbe. Az lenne erre például a megoldás hogy amit a Jobbik szeretne: szociális kártyán utalni nekik a segélyt, amit kizárólag élelmiszerre költhetnek. Én ezért szavazok a Jobbikra, mert tényleg radikális változások kellenek.
2010. márc. 13. 11:09
 17/47 anonim ***** válasza:
0%
23:12-es vagyok!Az a bajom az orbánnal,hogy írják neki mások a beszédét,az intézkedéseit sem ő hozza!!!Kövér László haverja írja neki a beszédeit!
2010. márc. 13. 11:26
 18/47 A kérdező kommentje:
23:12-es: te vagy a linkelt videón? :D
2010. márc. 13. 11:39
 19/47 anonim ***** válasza:
18%
Személyesen!Én meg vagyok róla győződve hogy ennek a kormánynak kell maradnia,mert csak ez tudja az országot jó irányba vezetni!
2010. márc. 13. 11:47
 20/47 A kérdező kommentje:
ja, mint látom nem sokan vagytok már ha már itt összefutottunk xD Amúgy ha annyira nagyra tartod őt, akkor az első válaszodba miért nem írtad nagy betűvel a kis kedvenced nevét? :D
2010. márc. 13. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!