Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a biztosíték arra, hogy a...

Mi a biztosíték arra, hogy a jobbik valóban azt akarja csinálni, amit mond?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép elveket fogalmaztak meg. Amit az emberek hallani akarnak egy ilyen helyzetben. De honnan tudjam, hogy nem kamu?
2010. márc. 12. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Ha hosszútávra tervez a Jobbik, akkor úgyis bizonyítaniuk kell, különben végük.
2010. márc. 13. 08:59
 12/15 A kérdező kommentje:

"Szépen ígérik ez nem elég neked?"

Nekem ez nem elég. A programjuk a szememben még mindig irreális szép igéretek hosszú listája. Sok csalódott jobbikos lesz itt...

De ezek szerint nektek sincsenek érveitek, hogy mért szavazzak pont rájuk.

2010. márc. 13. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Semmi!

"Én hiszem és tudom,

hogy Ő a megváltó.

Akire vártunk,

az örömhírhozó"

Mindenki hisz valamiben,valakiben,valakinek,valakiknek...

Aztán általában csalódik...

2010. márc. 13. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:

"Mi a biztosíték arra, hogy a jobbik valóban azt akarja csinálni, amit mond?"

Arra semmi.

Arra van némi biztosíték, hogy kormányra kerülése esetén NEM hajtaná végre a programját. A biztosíték pedig az, hogy bár Vona, Szegedi és Morvai gátlástalan, cinikus hatalomtechnikusok, azért annyira nem hülyék, hogy a hatalmukat azzal ássák alá hónapok alatt, hogy végrehajtják azt az életidegen, buta, dilettáns programot.

Lelkiismeretlen és önző társaság, de nem őrültek.

Viszont mindez megmarad a spekuláció síkján, mert úgysincs esélyük kormányra kerülni.

2010. márc. 13. 14:24
 15/15 anonim ***** válasza:

a jobbikos parlamenti képviselő jelölte, akikre szavazni lehet majd, mint letették a szent.korona esküt. Amiben benne van h amit mondanak és ígérnek a programban azt be is fogják tartani.

Viszont köztudott h a többi párt eddig nem tartotta be....én adok az új erőnek lehetősséget.

Hajrá jobbik!!!

2010. márc. 13. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!