A fidesz ténxleg visszaállítja a sorkatonai szolgálatot?
Még jó ,hogy nem vagyunk egyformák :)
Utálnék nő létemre nyuszi lenni és ha újra kezdeném ,újból
egyenruhás lennék .
http://www.youtube.com/watch?v=LJxYttGcexU&feature=related
Katonák voltunk - We Were Soldiers
;)
"Nézzed már meg öreg hogy hány ügyvéd, orvos, és jogész volt katona!"
Egy normális államszervezetben még ezek is mennek sorkatonaságot tanulni.
"Nézd meg a politikusokat 7szentség hogy nem volt egyik se katona!"
Persze, hogy nem voltak. De ettől még nem nevezném őket nagy embereknek, csupán önajnározó bohócoknak.
"nagyon hiányzik a fegyelem és tisztelet a mai fiatalokból,mert a mi időnkben,nem volt jellemző visszabeszélni,kioktatni az idősebbeket"
Na de miért a sorkatonai szolgálat nevelne bele valamit a kölökbe, amit az anyja meg az apja 18 évig nem tudott?
Az egy dolog hogy bohócok, de ilyen fizetésért én is lennék bohóc!
Nem voltak emberek, ha ha nem hát mihez képest...
pont ők azok akik kb 5ször annyit keresnek mint bárkinek a faterja aki volt katona
ez a mai világ!
egyébként a kérdés kiírójának full igaza van.
nem a kölkök vannak elburjánzva, hanem a szülők!
Nekik kéne embert faragni a gyerekből, nem az államnak!!!!!!!
csak a szülő ugye vagy túl elnéző, vagy túl gazdag, és mindent megad, vagy túl szegény és a sok munka miatt nem jut ideje a gyereknevelésre.
Nem arról van szó hogy az állam pénzén neveljék meg a taknyosokat, mert sokminden más is történik az állam pénzével, aminek nincs semmi értelme.
Arról van szó hogy nem minden anyuci és apuci tudja hogy kell megnevelni a gyereket úgy hogy később normális ember legyen belőle.
A Honvédség viszont nagyrészüket jól megreformálják, nemtom mit kell félni tőle, ha régen kibírták akkor most is
Pl: az én bátyám (34) is volt sorkatona, és rakás jó emléket őríz róla, sok barátságot kötött
Miből?? Dehogy állítja vissza, nincs rá fedezet. Vagy majd hazajárnak ebédelni a sorkatonák? A laktanyák teljesen le vannak amortizálva. stb.
Én voltam katona, másfél évig. Az égvilágon semmit nem adott, a fiatal nem tanult ott semmi pozitívat. Több embert tudok, aki leszerelést követően, még fegyelmezetlenebb lett mint azelőtt. Nem beszélve arról, hogy az a idő amíg katona a fiatal, a szülőnek el kell tartani. Tudjuk ma ez nem könnyű. A fiatalnak sem kedvez az a kiesett idő amíg kereshetne, és alapozhatná a jövőjét.
A fiúkat nem a katonaság nevelte, hanem a szülők. A haza védelmében sincs túl nagy szerepe!
A Fidesz szélkakas párt, csak olyat csinál, amivel a szavazók aktuális közvélemény kutatása egyetért, morális elveket utána adnak hozzá, magyarázatképpen.
Tehát: megkérdeznek párezer embert egy kamu szervezet nevében, aztán az eredmények alapján döntik el.
A választóiknak is leesik majd talán, hogy a konkrét program nélküli Fideszre szavazni olyan, mint talpig lefátyolozott lányt feleségül venni. Lesznek meglepetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!