A fidesz ténxleg visszaállítja a sorkatonai szolgálatot?
remélem visszaállítják, mert a mai fiatalokra ráférne egy kis tisztelettudás, és legalább nem lennének ennyire nagypofájúak
a honvédségnél lehetne nekik keménykedni az anyucitól kapott 40 ezer forintos mobillal
23/f
"akinek volt egy kis sütnivalója, vagy pénze megúszta a katonaságot erről ennyit!"
Akinek volt egy kis sütnivalója az bevonult. Csak a link kötelességszegők bújtak ki alóla és ez minősítette is őket, az élet többi területén is így viselkedtek. Bár nem azért nem lett ember belőlük mert nem voltak katonák, hanem azért nem lettek katonák mert emberek sem voltak. Természetesen ők a munkahelyükön sem állták meg a helyük.
Aki azért akar katonaságot, hogy a taknyos, nagypofájú fiatalok meg legyenek nevelve, annak csak annyit üzennék, hogy ezt nem 18-19 évesen kellene elkezdeni a fiataloknál.
Itt egy kis link, melyből okulhattok ebben a témában:
A válasz megírásának időpontja: ma 20:50
Miért, mi bajod van vele? Ha jól szemezgetünk, akkor sok dolgot lehetne belőle a mostani időkre is alkalmazni.
Mellesleg, az ember nem sokat változott azóta, szerintem még a rendszer sem, amiben élünk (akkor Weimari Köztársaság, most 3. Magyar Köztársaság).
Ha pedig igen, akkor szépen lassan rendes útra lehetne terelni.
(("akinek volt egy kis sütnivalója, vagy pénze megúszta a katonaságot erről ennyit!"))
Igen ..igen... ezt nevezem én szégyennek .
Nekem ez így hangzik :
Gyáva nyuszi vagyok,nincs kedvem az egészhez és még lusta is vagyok .
Jobb drogozni otthon és anyuci .apuci pénzét költeni .
Ezek a semmirekellő trógerek kategória :)
Nézzed már meg öreg hogy hány ügyvéd, orvos, és jogész volt katona!!!!!!!!!!!
megmondom :
egyse
vagy csak akit rajtakaptak valami seftelésen, és katonaorvosnak bezavartak.
Ponthogy belőlük lettek a nagy emberek!
Nézd meg a politikusokat 7szentség hogy nem volt egyik se katona!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!