Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van a magyar...

Mi értelme van a magyar határnak meg a határőröknek ha a migránsok mindenféle papír nélkül közlekedhetnek azon keresztül?

Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 11:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

De gondolom, hogy most le fogod zárni a beszélgetést valami mocskolódással. Nem baj, megszoktam. Ha igazam van, akkor mindig az van, hogy költöztessek magam mellé blablabla.

Nem akarok magam mellé költöztetni senkit, csak próbálok normálisan gondolkodni, és nem általánosítani, valamint elítélni mindenkit azonnal, úgy, hogy semmit nem tudok róla.

2015. szept. 10. 16:26
 22/26 anonim ***** válasza:
22es nem így van.Miért mocskolódnék? Igen akkor te jobban ismersz onnan embereket. Én nem mondtam hogy ezért az összes terrorista. Én is voltam Iránban Türkmenisztánban és Afganisztánban. Bár nem mint turista. Nekem nincs olyan barátaim onnan mint neked. Nekem más kultúrkör és ezért tartok tőlük. Lehet hogy ők a kereszténységet tartják rossznak. De nem a keresztyén ember akar ott élni az ő országukban!!
2015. szept. 10. 16:33
 23/26 anonim ***** válasza:
23-as. Korrekt válasz, köszönöm! Így már megértelek.
2015. szept. 10. 16:35
 24/26 anonim válasza:

Azért a Kereszténységet ne vonjuk már bele megint. Azért, mert valami fanatikus szekta gyilkolászik a kereszténység nevében, nem kell magát a kereszténységet lehúzni. Azok nem keresztények, hanem szektások. És és föld a kettő. Mellesleg megjegyezném, hogy az iszlámban kicsit több a fanatikus, akinek hamarabb megindul a keze, mint a fanatikus agresszív keresztény.

Továbbá: a vallásfanatikus nem egyenlő a terroristával. Az iszlámban pl. sokkal több a nőket ért atrocitás, vagy egy másik vallási felekezet legyilkolása, és azokat nem a terroristák követik el.

2015. szept. 12. 09:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Kedves #22,a helyzet az, hogy Egyiptomban, Szíriában, Libanonban meglehetősen sok keresztény és zsidó él. Én láttam ott ősi keresztény emlékhelyeket, gondozottan, kulturáltan. A problémát másutt kell keresni, nem az iszlámban. A tudatlanság az igazi bűnös, amit nagyon sok haszonleső kihasznál, mer zsíros hasznot hajt. Szíriától Afganisztánon át Angliáig.
2015. szept. 12. 13:22
 26/26 anonim ***** válasza:
25ös értem de attól még ide nem kellenek.
2015. szept. 12. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!