Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van a magyar...

Mi értelme van a magyar határnak meg a határőröknek ha a migránsok mindenféle papír nélkül közlekedhetnek azon keresztül?

Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 11:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
37%
Azért mert aki fegyvertelen gyerekekre lő, az egy barbár állat :)
2015. szept. 10. 12:53
 12/26 anonim ***** válasza:
36%
Gondolod egy katona egy éjszaka ha nem ismeri fel hogy gyerek vagy sem és nem áll meg a felszólításnak az nem fog rálőni? Hát ezért katona. Akkor én is barbár állat vagyok mert katona voltam. Ha parancsba kapom hogy lőjek akkor nem mérlegelek. Ezért vagyok katona!!!!!!!!!!
2015. szept. 10. 12:55
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
Akkor ahonnan a menekültek jönnek hány gyereket öltek meg brutálisan a közel keleten. Ők bármikor elvágnák a mi gyerekeink torkát. Tehát a gyerekeikre sincs szükség!!!!
2015. szept. 10. 13:01
 14/26 anonim ***** válasza:

Képzeld, a migráció megnövekedése előtt is voltak határok. Errefelé már ezer éve. Tehát valószínűleg egészen más oka van a határoknak.

Az egy más kérdés és megoldandó probléma, ha mostanában túl sokan és túl szabályozatlanul jönnek át a határon. De ez nem határprobléma, csak ott fogalmazódik meg konkrétan.

2015. szept. 10. 15:18
 15/26 anonim ***** válasza:

"Ezekből a fegyvertelen gyerekből 10 év múlva fegyveres dzsihádista harcosok vagy további muszlimokat ellő nőstények lesznek, nem kár értük."

Gyerekre lőni akkor is elfogadhatatlan, ha nem áll meg (felnőttre is az). Ha ilyet tesz valaki, az tényleg közel-keleti szintre süllyed. Tényleg sok baj lesz velük 10-20 év múlva, de akkor is összefogdosni kell őket, büntetni is lehet, de lőni nem.

2015. szept. 10. 15:20
 16/26 anonim ***** válasza:
44%
16os ha mindenki így gondolkodna te, akkor mint magyar kihalunk. Te ne adj ebben tanácsot mert attól még ez az ország elveszik és te is ha nő vagy/mondjuk/ csadorba fogsz járni vagy megköveznek!!
2015. szept. 10. 15:50
 17/26 anonim ***** válasza:
55%
17-es, te valami jós vagy? Vagy csak egy beteges rettegő, műveletlen emberke? Boldog a te életed? Miért van interneted majdnem 50 évesen, ha ennyire felidegesít minden? Kapcsold ki, és menj, légy boldog, ha ennyire felidegel minden, akkor ne foglalkozz velük, foglalkozz olyan dolgokkal amik boldoggá tesznek :D
2015. szept. 10. 15:54
 18/26 anonim ***** válasza:
18as te ismered az iszlámot? Voltál mondjuk Afganisztánban vagy Szíriában, vagy Iránban vagy Libanonban. A mostani háború közelében. Még régebben sem volt biztonságban arra fehér ember, nemhogy most még ide is jöjjenek.
2015. szept. 10. 16:12
 19/26 anonim ***** válasza:
Voltam Törökországban, Jordániában, Egyiptomban, elég sokszor. Soha nem ért semmilyen atrocitás, sem engem, sem a családomat. Nem akartak megenni, feldarabolni, megerőszakolni.
2015. szept. 10. 16:18
 20/26 anonim ***** válasza:

És igen, ismerem az iszlámot. Egyiptomban van egy barátom, nála szoktunk megszállni amikor oda megyünk nyaralni. Ö szunnita muszlim, valahogy nem akart kinyírni még.

Jobb lenne ha megtanulnád a kis butus fejeddel, hogy azért mert valaki iszlám vallású, még nem terrorista. Te valószínűleg még egyel sem beszéltél, vagy találkoztál. Csak azt látod amit az elmebeteg terroristák csinálnak. Ezért azt gondolod, hogy minden muszlim terrorista.

Joseph Kony és bandája pl. Ugandában egy fanatikus keresztény terrorszervezetben vannak, és szó szerint népirtást követnek el. Hallottál már az Úr Ellenállása (Lord's resistance) és a Szentlélek Mozgalomról (Holy Spirit Movement)? Ők a kereszténység égisze alatt gyilkolnak meg tízezreket. Akkor most minden keresztény rossz?

2015. szept. 10. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!