Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik állandóan szapúlják a...

Akik állandóan szapúlják a menekülteket, bele gondoltak milyen az életük nekik?

Figyelt kérdés

Forumokon nagyon sokat olvasni,hogy agyon kell lőni őket, kivégezni, haljanak meg, katonaságot rájuk stb...miközben egyetlen magyar ember hajszálát sem gőrbítették meg, pusztán menekülésre voltak kényszerűlve a hazájukban levő polgárháború miatt

Nézd meg a szerencsétleneket [link] Ők is ugyanolyan emberek, mint te vagy én. Emberek és élni akarnak, ahogyan te is [link] Nem tehetnek róla, hogy az amerikaiak lebombázták a házukat vagy az IS halomraölte a szomszédjaikat [link] ugyanolyan emberek, mint mi és ahogyan a Jézusi arany mondás szól : Ne akard másnak, amit magadtól nem várnál el !

2015. szept. 9. 21:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%

Ja, menekülnek a háború elől, Németországból Svájcba XD.

Beszélt arab nyelvük alapján megállapították, hogy közel se Szíriai az összes, nagy része csak a lehetőséget látja hogy valahol esetleg ingyen élhetne, nekem egy liberális se próbálja bemagyarázni hogy aki Németországból Svájcba menekül az a háború elől menekül...

Törökországtól kezdve Líbiáig sok országba ott maradtak azok akik a háború elől menekültek. Röhejes az hogy ezek az elvakult emberek mint a kérdező már milyen hülyeségeket megesz a vezéreinek...

Amikor itt már a kérdező ilyen Szerbiai háborúból Magyarországra átmenekülő majd a magyarországi háborúból Németországba, onnan Svájcba üldözöttekről áradozik, ott már nincs kivel beszélni, menthetetlen.

2015. szept. 9. 22:14
 12/34 anonim ***** válasza:
83%
Mellesleg aki meg menekül, az a határon kérhet menekült jogot, s elbírálják, ha jogosult rá, megkapja. De ezek Magyarország törvényeit LEXARJÁK, átrontanak mindenen. Ezeket én valahogy nem tudom sajnálni, kellene kicsi Indexet vagy 44 et olvassak?
2015. szept. 9. 22:19
 13/34 anonim ***** válasza:
26%
Amikor mi magyarok betettük a lábunkat a Kárpát-medencébe, felégetni jöttünk Europát. Mégis III. Ottó császártól krisztusi ereklyéket kaptunk, hogy megismerjük a kereszténység tanításait. Akik jelenleg özönlenek Európaba nem akarnak bántani senkit, egyszerűen csak fejlettebb szomszédaiktól remélnek irgalmat. Európa befogadja őket, mert él még benne a krisztusi szeretet. Magyarországot úgy tűnik elhagyta. Lehet, naiv vagyok, lehet, túl sok jutott nekem empátiából. De szégyellem, hogy az országom hátat fordít azoknak akiket ha nem az iszlamisták feszítenek keresztre, akkor a kormányuk vet be rajtuk vegyi fegyvert. Sokan jönnek közénk olyanok, akik utolsóként éltek túl a családjukból. Gyerekek, akiknek a szüleit a szemük láttára nyúzták meg. De mi tartjuk magunkat a becsontosult, idegengyűlölő retorikához, utolsóként Európában. Egykor mi is vendégek voltunk Európában... Hazafi vagyok, bocskaiban házasodtak férfi felmenőim generációk óta. A haza az első, és pont ezért kell megmenteni a gyűlölködéstől és a kirekesztéstől. Büszke vagyok a magyar kulturára és sajnálom, hogy a menedékkérők csak a gumibotot meg az erőszakot ismerik meg belőle. Szégyellem a jelenlegi helyzetet és ki vagyok ábrándulva.
2015. szept. 9. 22:25
 14/34 Hozza ***** válasza:
77%

13:

te hol élsz, ember? A gumibotot meg az erőszakot ismerik meg csak? És mi van azzal, amikor a rendőrök osztogatnak vizeket meg nagyon finom kekszeket az illegális bevándorlóknak, azok pedig ezt mind dobálják a sínek közé, miközben ordibálnak velük? Nem tudod mi mindent kell eltűrniük a rendőröknek, itt nem az illegális bevándorlók, hanem az ország az áldozat, és a rendőrök. Adnák ezt a sok kaját azoknak akik tényleg rászorulnak és nem utasítják vissza undorító módon, pl. a MAGYAR hajléktalanoknak.

Ezek az illegális bevándorlók ezek után nem érdemelnek semmit! Te nagyon el vagy tévedve ember, húzd ki a fejed az index álhírportál pöcegödréből, és kicsit nézz körül a való világban is!

2015. szept. 9. 22:34
 15/34 anonim ***** válasza:
Azt kell tenni,amit az első mondatodban írtál,nincs mese.
2015. szept. 9. 22:59
 16/34 anonim ***** válasza:
80%
te belegondoltál ,hogy nekünk milyen életünk lesz ha milliószámra özönlenek be ?
2015. szept. 9. 23:45
 17/34 anonim ***** válasza:
59%
És te bele gondoltál már, hogy mennyire leszarom az életük? Egy biztos, hogy itt egynek sincs semmi keresnivalója.
2015. szept. 10. 02:03
 18/34 anonim ***** válasza:
85%

Amikor már valami hülye a honfoglalást hasonlítja ezzel hogy szent DkFerenc tanításait bizonygassa, s még ezt is elkell magyarázni neki...

Te történelemből úgy tanultad a honfoglalást hogy jöttek a Magyarok, és menekülttáborokba befogadták őket? Ha nem így tanultad ne beszél minden hülyeséget mellé! Vagy arra célozol hogy úgy kellene tegyünk ahogy az itt lakók tettek a Magyarokkal, védeni a földünket, és megölni őket? Mert a Honfoglalás és a migránsáradat között akkor lenne párhuzam ha mi is próbálnánk védeni a földünket s gyilkolni a jövevényeket, remélhetőleg nem annyi sikerrel mint magyarok ellen amennyivel tették az itt élők.

2015. szept. 10. 06:52
 19/34 anonim ***** válasza:
85%
Engem egyáltalán nem érdekel az életük. Őket érdeklik azok a keresztények, akiket később meggyilkoltak? Hát nem.
2015. szept. 10. 09:30
 20/34 anonim ***** válasza:
80%
De, nagyon sajnálom őket... Főleg most, hogy szegények Németországban nem kaptak kacsalábon forgó palotákat és tovább kell menniük...
2015. szept. 10. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!