Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavazzak a Jobbikra?...

Miért szavazzak a Jobbikra? Miért szavazzak a Fideszre?

Figyelt kérdés
Győzzön meg valaki, hogy miért szavazzak a Jobbikra, vagy a Fideszre! Érveket kérek és nem mocskolódást!
2010. márc. 12. 16:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én kezdetben nem akartam elmenni szavazni, úgy gondoltam, nincs kire, leszerepelt mindegyik. A jobbik ellen voltam a "híresztelések" miatt, de gondoltam, ha már ellenzem, tudjam, hogy miért, elolvastam a programjukat.

Szóval a Jobbikra fogok szavazni, mert én úgy látom, akarnak tenni ezért az országért. Szeretném tudni legalább egy kis részét annak, ami itt az elmúlt években a háttérben folyt, ők tenni akarnak azért, hogy ez kiderüljön. A remény éltet, a változás.

Úgy gondolom, hogy ha a Fidesz nyeri a választást, akkor nem fog változni semmi. Nincs érdekük változtatni...

2010. márc. 12. 21:46
 22/22 A kérdező kommentje:

Szerintem ha a Jobbik nyeri, akkor sem változik semmi. Ők sem kapnak tejjel - mézzel folyó Kánaánt, a gazdaságunk még mindig a béka feneke alatt van, szóval mivel lenne jobb az egyik, mint a másik?

Ők is előrángatnák az elmúlt húsz évet? Rápirítanának a többiekre, hogy ezt és ezt rosszul tettétek?

Minden párt próbál ígérni. Ezeknek az ígéreteknek egy jó része nem tartható, de valamivel meg kell győzni a lakosságot.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat és egy általam kedvelt, s nagyra tartott személyiség szavaival búcsúznék:

"Sokan azt gondolják: Magyarország – volt; – én azt szeretem hinni: lesz!" (Sz.I.)

2010. márc. 12. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!