Elég egyszerű a válasz. Ha rendben gondolod azt, ami most van és meg is felel neked, akkor szavazz a jelen helyzet fennmaradása érdekében az MSZP-re. Ha mást szeretnél szavazz másra! A remény hal meg utoljára!
2010. márc. 12. 18:58
12/22 anonim válasza:
Megkérdem csak ugy mit vártok a jobbiktol ?
2010. márc. 12. 19:01
13/22 anonim válasza:
Én válaszolok neked szívesen, úgy gondolom sokan csak egyszerűen úgy gondolják, hogy csak ne ez legyen már! Ne ez folytatódjon! Mindenkinek más a motíváció, hogy miért NE! Hogy mi lesz? Visszatérünk rá......
2010. márc. 12. 19:08
14/22 anonim válasza:
Persze,azt nem teszed hozzá,hogy SZERINTED!!!Az utóbbi húsz évben nem csak rossz történt és kifelejtettél egy kormányzó párt nevet is...
2010. márc. 12. 19:18
15/22 anonim válasza:
igen , szerintem. Úgy gondolom, értehető volt minden szavam kormányzópártok nevei leírása nélkül is. Egy nyelvet beszélünk , hidd el!
2010. márc. 12. 19:23
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat és várom a többit.
Ha nem tűnt fel, az MSZP-ről nem kérdeztem. Vagyis sosem érdekeltek, nem gondolkodom bennük!
2010. márc. 12. 20:03
17/22 anonim válasza:
"A Fidesz ma az egyetlen nemzeti, konzervatív, kereszténydemokrata értékrend mentén szerveződő párt. z 1998-2002 közötti kormányzásuk a nyilvánvaló hibák ellenére is a leginkább reményteljes fejlődést hozta el az ország számára. Meg kell adni nekik a lehetőséget a folytatásra."
Hát igen még nem loptak eleget!
2010. márc. 12. 20:13
18/22 anonim válasza:
Komolyan mondom nem értem itt azokat, akik azt mondják hogy msz, vagy fidesz.
Emberek! Nem egy hajóban evezünk? Nem egy országban élünk? Mi van veletek?! Nem istenítem a jobbikot, mert abszolút bizalmatlan vagyok. De olyanban ne bízzunk már akik többszörösen átverték a fejünket!
Az biztos, hogy tiszta munkából ebben az országban nem lehet megélni. Aki jól él az mind seftel, lop, csal, hazudik. Ez kell? Akkor hajrá fidesz meg a többiek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!