Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez a cikkhez?

Mit szóltok ehhez a cikkhez?

Figyelt kérdés
[link]
2015. szept. 7. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Szemét demagóg cikk. Egyik oldalon Sem lenne az ilyen megengedett. Sem ellenük Sem melletük. Az ilynek hergelik a tömeget, és ezekböl lesz a kődobálás, meg autóborogatás.

Ujságíróék pedig ott lesznek a szenzációt hajhászva.

Egyszer remélem a tömegnek fenyílik a szeme, és nem egymásra dobják a követ hanem a kamerák felé.

2015. szept. 7. 15:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem a menekültekről van szó! Az író kollektíven elítéli az egész magyarságot, kiűzné a magyarokat Európából. Szerinte minden nemzet joggal gyűlöl minket, a legalja nép vagyunk a földön. De ezek szerint te nem olvastad el...
2015. szept. 7. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Ez a mondat k. rva jó a cikkben :D

"...a magyarok, akikkel bármit megtehet ez a rendszer, Orbán jelképesen le is pisálhatja őket, ők pedig visszakuncsorognak és tartják a markukat. Semmi méltóság, emberi tartás nincs bennük... "

Ez pontosan így van :D Ha holnap kitalálná Orbán, hogy fizetni kell azért, hogy kilépj az utcára, azt is elfogadnánk :D Vagy, hogy őt kell imában isteníteni napi egyszer 10 percben, azt is megcsinálnánk :D

2015. szept. 7. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:

ostobaság ez a cikk.

csak értelmetlen fröcsögés van benne.

tipikus manipuláció, uszító, és demagóg ami eszembe jut róla hirtelen.

végig sem olvastam ezt a szemetet, mert ez egy ember tollából származik, messze nem a népet képviseli, és kb annyi a jelentősége mint amit most én ide írok.

2015. szept. 7. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:

"Az író kollektíven elítéli az egész magyarságot, kiűzné a magyarokat Európából. Szerinte minden nemzet joggal gyűlöl minket, a legalja nép vagyunk a földön"

és ezek szerint te ezzel egyet értesz?

mert akkor barátom lehet szedni a sátorfádat, szolizni egy pár hétig, és mehetsz te is a szerb-magyar határra.

a magyar gyűlöletnek mégis mi értelme van?

magyar emberek felé közli a mondókáját, magyarul írja, és elvárja hogy magyarok utálják saját magukat azért mert magyarnak születtek.

mi van?

2015. szept. 7. 16:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Pont hogy baromira nem értek egyet.... Hol írtam ilyet?
2015. szept. 7. 16:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Megdöbbentő, hogy egy egész népet kollektíven elítél valaki, és a kontinensről való kiűzetést tartja megoldásnak. Mindezt azért, mert mi, értitek mi vagyunk rasszisták? Csak én látom úgy, hogy ez egy méretes öngól a szerző részéről? Pláne mindez magyar nyelven leírva...
2015. szept. 7. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugyanakkor, mi is elítélünk minden menekültet... Tehát mindenki szemét, ez a lényeg :D
2015. szept. 7. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:

jajj amúgy akkor bocs, már azt hittem, hogy te is egyet értesz ezzel az irománnyal.

attól függetlenül amit írtam, csak a kérdező személyén kívül, tehát aki egyet ért a cikkben foglaltakkal, ott a véleményem róla.

2015. szept. 7. 16:30
 10/10 anonim ***** válasza:
ez a patkány az elsők között lesz aki menekül ha európa vérben úszik majd mert fog ha minden így marad
2015. szept. 7. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!