Szemét demagóg cikk. Egyik oldalon Sem lenne az ilyen megengedett. Sem ellenük Sem melletük. Az ilynek hergelik a tömeget, és ezekböl lesz a kődobálás, meg autóborogatás.
Ujságíróék pedig ott lesznek a szenzációt hajhászva.
Egyszer remélem a tömegnek fenyílik a szeme, és nem egymásra dobják a követ hanem a kamerák felé.
Ez a mondat k. rva jó a cikkben :D
"...a magyarok, akikkel bármit megtehet ez a rendszer, Orbán jelképesen le is pisálhatja őket, ők pedig visszakuncsorognak és tartják a markukat. Semmi méltóság, emberi tartás nincs bennük... "
Ez pontosan így van :D Ha holnap kitalálná Orbán, hogy fizetni kell azért, hogy kilépj az utcára, azt is elfogadnánk :D Vagy, hogy őt kell imában isteníteni napi egyszer 10 percben, azt is megcsinálnánk :D
ostobaság ez a cikk.
csak értelmetlen fröcsögés van benne.
tipikus manipuláció, uszító, és demagóg ami eszembe jut róla hirtelen.
végig sem olvastam ezt a szemetet, mert ez egy ember tollából származik, messze nem a népet képviseli, és kb annyi a jelentősége mint amit most én ide írok.
"Az író kollektíven elítéli az egész magyarságot, kiűzné a magyarokat Európából. Szerinte minden nemzet joggal gyűlöl minket, a legalja nép vagyunk a földön"
és ezek szerint te ezzel egyet értesz?
mert akkor barátom lehet szedni a sátorfádat, szolizni egy pár hétig, és mehetsz te is a szerb-magyar határra.
a magyar gyűlöletnek mégis mi értelme van?
magyar emberek felé közli a mondókáját, magyarul írja, és elvárja hogy magyarok utálják saját magukat azért mert magyarnak születtek.
mi van?
jajj amúgy akkor bocs, már azt hittem, hogy te is egyet értesz ezzel az irománnyal.
attól függetlenül amit írtam, csak a kérdező személyén kívül, tehát aki egyet ért a cikkben foglaltakkal, ott a véleményem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!