Mit szóltok ehhez a videó előadáshoz? Rosszul, vagy jól közelíti meg a problémát?
Nekem valamiért nem volt hang a rajzoknál, csak a híradóból és máshonnan bevágott részeknél. :O
Így nem igazán tudok nyilatkozni, de ha már végignéztem, leírom, mit gondolok:
1. Grat a készítőnek a rajzokért, biztos rengeteg ideje ráment.
2. A szövegek sokszor magyartalanok. (Az a benyomásom, hogy nem magyar anyanyelvű a készítő, csak tanult magyarul, vagy fordítóprogramot használt.)
Van néhány helyesírási hiba is a szövegekben.
3. Néhol rossz a vágás a híradós cuccoknál (lemarad a végéről egy-két másodperc).
Amit a rajzokból ki tudtam hámozni, az teljesen rendben van, már amennyire én ismerem a témát. (Rendszerváltáskor a gyárak bezárása, ill. a képzetlen munkaerő elbocsátása --> nagy arányú munkanélküliség; megkülönböztetés az oktatásban - okkal vagy ok nélkül; előítéletesség a bírósági ítéletek meghozatalakor. Más most nem jut eszembe.)
Ja, még egy: nem csak a felsorolt három csoport létezik, bár ezek a legismertebbek, ill. a legnagyobb létszámúak.
Azt nem tudom, mire gondoltál az "egyoldalúság" alatt.
Mit szólunk ehhez?
Azt hogy túl hosszú, azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!