Pusztuljon!
Remélem a zsaruk elkapják.
Semmi különös!
Akinek már volt "szerencséje" a cigányokhoz, az ezen nem lepődik meg!
Ez " csak " egy snasz lopás.
Amikor már iskolás korban, veréssel való fenyegetéssel " szereznek " telefont, ruhákat, stb, a neveltetésük alapja lesz. A véga meg a nyugdíjas, akit 2000 ért megölnek!
Szerintem az a baj,hogy magyarok nagyon félnek a cigányoktól...mert náluk van összetartás és,ha egyet elkalapálsz akkor jön az egész badázs és éeted végéig nem tudod levakarni...se te se a családod,szeretteid....de:ha ők átvernek,meglopnak egy magyart akkor nem történik semmi!A birka magyar inkább kusba marad és tűr:-nem kell nekem a balhé!Több is veszett Moháhácson! És ezzel le is tudta!
Ez a baj!:nics nálunk összefogás!itt a cigányok a hatalmasok!Én már tényleg azt mondom:Kell a GÁRDA!Mert azoktól tartanak és az a nemzeti összefogás jelképe nekünk Magyaroknak !
Nem helye hogy mi félünk és hátatfordítunk!Nem helyes,hogy mi becsületesen dolgozunk neveljük a porontyainkat ,hgy utána ez a csőcselék legalja nép ellophassa biciklijét!Szegény gyerekek!Ezek a tetvesek nem kímélnek sem csecsemőt,sem öreget ...sem élőt sem holtat...lekéne velük számolni végre örökre!
belinkeljek 50 videót, amin magyarok lopnak?
azokat miért nem reklámozza a korlátlanul hülye honlapod?
miért nincsenek benne a gyilkosságok amiket a cigányok követnek el a tv-ben?Tv2-n,RTL Klub-on?stb-n?
És ha nem lenne igaz akkor a fajvédők miért nem kötözködnének?Ebből indulj ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!