Mondd, te mit választanál?
Figyelt kérdés
Előbb vagy utóbb el fog jönni az a pillanat, amikor választani kell: befogadjuk a menekülteket, és cserébe tovább támogat minket az EU, vagy jönnek a szankciók és Schengennek is vége. Mi legyen?2015. szept. 6. 19:15
11/13 anonim válasza:
""Schengen vége" azt jelentené, hogy visszaállítanák a határellenőrzést"
No akkor ezt választanám. Sohasem értettem egyet azzal, hogy bárki kibe lófrálhasson határokon vagy ne védje vám a magyar gazdaságot.
12/13 anonim válasza:
"nem írtunk alá olyan egyezményt aminek értelmében fogadnunk kell illegális bevándorlókat "
Semmilyen egyezményt sem írtam alá. Ha meg valaki megtett ilyet azt a magyar nép nevében hazaárulás vádjával ki kell végezni!
13/13 anonim válasza:
Ha már választani lehet akkor ki kell lépni az EU-ból. A lengyelek,szlovákok,csehek, osztrákok, horvátok, szlovének ugyanúgy nem akarnak befogadni senkit. Ezekkel kilépünk aztán csinálunk egy Közép-Európai Uniót aztán aki nem akar menekülteket beléphet. Szerintem nagyon hamar magukra maradnak a németek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!