Segítség! Mondd, te mit választanál? Janus vagy Nagy Lajos gimi?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy mindkét helyre felvesznek, de még mindig nem tudok dönteni. Nagyon gyorsan kell gondolkozni mert az ideiglenes felvételi jegyzék nyilvánosságra hozatala után van még 2 napom, hogy változtassak a sorrenden!
Tudtok bármiféle véleményt a sulikról? /Pécs/
2011. febr. 28. 08:45
1/7 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy melyiket választod, mert akár menet közben is átjelentkezhetsz bármelyikbe, ha nem tartod jónak.
Amúgymeg kérd be magad próbanapokra, és rájössz.
2/7 anonim válasza:
Mind a kettő jó suli.. ha nekem kellene választanom Janusba mennék, de Lajosban meg jobb tanárok vannak :) Minden esetre neked kell döntened!
3/7 A kérdező kommentje:
Átjelentkezni nem nagyon tudnék mert a Janusba a második nyelvem a német lenne, a Lajosba meg a spanyol.
2011. febr. 28. 18:29
4/7 A kérdező kommentje:
Igaz lehet az, hogy a Janus az erősebb suli? A szüleim arról győzködnek, hogy egy közepesen erős gimibe kell menni /mint a Lajos/, mivel többet ér az, hogy relatíve nyugodt tempóban tanítják az anyagot.
2011. febr. 28. 18:51
5/7 Silber válasza:
Bár én nem vagyok Pécsi, sem környéki, viszont Fejér- és Veszprém megyéből is a Nagy Lajos Gimnázium nevét hallom többször. Talán nem véletlenül.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem összekevered mert Szombathelyen is van egy Nagy Lajos gimi.
2011. márc. 2. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!