Milyen a pécsi Janus Pannonius gimi? /jó, erős, nehéz, szigorú. /
Nincs jelentösége, haverom elvégezte...
Benzinkutas...
Csak a szivatás megy.
Mindegy hova mész gimibe cska jók leygenek a jegyeid..
Aki okos az könnyebb gimibe megy mert ha ott megkapja a jó jegyeket a nehéz gimibe meg csak rosszabbakat akkor hiába járt nehéz gimibe ha szar jegyei lesznek és nem fog tudni annyi föiskolára vagy egyetemre jelentkezni vagy bejutni mert kevesebb lett a pontja..
Amit meg a gyengébb gimiben nem tanitanak meg az ráér az egyetemi évek alatt, vagy nem is fontos igazából!!
A gimnázium nem arra való hogy téged ostorozzon hogy tanuljál meg hogy szigoru legyen!!
Mindenki magának tanul!! Tanulhatsz te könyvtárban is, de azt garantálom hogy egy lazább gimiben több választható tárgybol le fogsz tudni érettségizni mint egy szigorúban..
Ami az érettségidben lesz az meg a pontjaidat jelenti a fösulihoz vagy az egyetemhez...
Fösuli meg egyetem nélkül a gimi meg semmit sem ér..
Érettségiért nem kapsz rendes munkát...
Szakmunkásért vagy okj-s ért meg csak alulfizetettet kapsz többnyire...
Elözö vagyok!
Csak a jó piacképes diplomával kaphatsz jól megfizetett állást, az érettségi már szinte alig számit, mert ugyanannyit keres egy szakmunkás is mint egy érettségizett és többnyire ugyanazt a munkát is kapják meg kevés fizetésért...
Az érettségi csak ahhoz fontos hogy bejuss egy jó egyetemre!!
Higyj nekem!
26 vagyok végigzongoráztam már pár dolgot, tapasztalatbol mondom..
Mégvalami!
Az egyetemeken föiskolákon nem tesznek különbséget hogy te most szigoru kemény gimnáziumból jöttél e vagy nem..
Ott csak az érettségi pontok számítanak amik az érettségi jegyekböl lesznek...
Ha eléred a ponthatárt fel vagy véve, ha nem akkor nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!