Ha kiválaszthatnál 10 jelenleg is élő magyar embert
Magyarország irányítására, akkor kiket választanál?
Figyelt kérdés
Lehet akárki. Politikus, színész, riporter, énekes, akárki. A lényeg, hogy magyar legyen, és hogy jelenleg is élő személy legyen. Amennyiben sok a 10 db, és nem tudsz ennyit felsorolni, akkor annyi is elég, amennyit tudsz.
Ja és ami még fontos, hogy egy rövidke indokot is tegyetek hozzá, amivel megmagyarázzátok, miért is azokat a személyeket szeretnétek Magyarország vezető pozícióiban látni.
Most lehet rám fogni, hogy egoista és önző vagyok, de álszentség lenne mást mondani. Végül is ha már bárkit lehet mondani, miért pont saját magamat hagynám ki? Elvégre ki ne szeretne kormányozni egy országot? És miért pont a barátaimat? Mert azokban legalább megbízok.
2015. jún. 3. 00:47
2/12 anonim válasza:
Én midenképp Nőt tennék az élre, mert nem lopnák szét az egész országot, meg nem költenének milliárdokat fűtött Stadionokra. STB
21/F
2015. jún. 3. 01:13
3/12 anonim válasza:
Pár politikust akit én kedvelek, meg pár értelmiségi ismerősömet felkérnék a kormányzásra persze miniszterelnök én lennék vagy a köztársasági elnök. Belügyminiszter Schiffer András lenne ő jogász és ért mindenféle ügyhőz. Főügyész Novák Előd lenne, ő minden korrupt multit halálra ítélne ... :D ! Kampányfőnök a Gyurcsány lenne emlékezünk micsoda kampányt csináltak régen 2000-es években, akár Medgyessynek akár magának. Többi pozícióba meg értelmiségi ismerőseimet iktatnám be, van külkeres, pénzügyi szakember pár jogász. Jó kis csapat lenne. (Gyurcsány csak kampány főnök lenne miniszter nem lehetne, mert minket is tönkre tenne, úgy mint az MSZP-t.)
2015. jún. 3. 02:44
4/12 anonim válasza:
Már barátokkal kiveséztük a dolgot, felállítanánk a saját kormányunkat. Miért őket szeretném vezető pozícióba látni? Mert megbízok bennük, ugyanúgy elegük van a politikusok pofátlanságaiból és nagyon hasonló véleményünk van kb minden politikai kérdésben.
2015. jún. 3. 02:48
5/12 anonim válasza:
"Én midenképp Nőt tennék az élre, mert nem lopnák szét az egész országot, meg nem költenének milliárdokat fűtött Stadionokra. STB "
De legalább lenne minden településen Nemzeti Fodrász Szalon, és Nemzeti Kozmetikus.
2015. jún. 3. 05:23
6/12 anonim válasza:
Akik úgy érzik, hogy jobban irányítanák az országot, hát rajta, alapítsatok pártot.
2015. jún. 3. 07:35
7/12 anonim válasza:
Magamat. 15x
2015. jún. 3. 08:17
8/12 A kérdező kommentje:
Látom mindenki saját magát és az ismerőseit rakná a jó pozíciókba. Csak akkor azt nem értem mi bajotok van azzal, ha a kormány is ezt csinálja. Azért egy ország irányítását nem végezheti néhány tanulatlan ember. Csak tönkretennétek az országot (még jobban).
2015. jún. 3. 11:02
9/12 A kérdező kommentje:
A kérdésemet ezért úgy módosítom, hogy:
Ha kiválaszthatnál 5 jelenleg is élő magyar POLITIKUST Magyarország irányítására, akkor kiket választanál?
2015. jún. 3. 11:02
10/12 anonim válasza:
Nyilván nem gondoltam halál komolyan a barátaimat, még így se tudnánk kormányozni mint ahogy az eddigiek. De ha már élő politikusok közül kell választanom, akkor azt mondom, legyen úgy mintha a jobbik nyerne aztán alakítsák úgy ahogy ők gondolják. Aztán lesz ami lesz. Hozzájuk se fűzök sok reményt, de még mindig jobb mint a fidesz vagy az mszp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!