A bevándorlásnál, a családegyesítéssel miért nem számol senki?
Ugyebár, most elkezdik őket betelepíteni Európába.
A lélekszámuk kicsinek tűnik, de így is nagyon nagy.Érezhető.
(Mi is eléggé megérezzük a 800 ezer - 1 milliós kisebbséget az országban.)
Aztán a letelepítés után folyamodhatnak állampolgársági kérelemhez, ezzel együtt meg családegyesítés címen idehozhatják a rokonaikat, aztán betelepülnek azok is.
De, ezeknek van vagy 8 gyerekük.
A bevándorlók száma megfog duplázódni, triplázódni a családegyesítési program miatt.
Ez most a legkisebb gond, előrejelzés szerint hamarosan Afrika is megindul, és 10 milliós nagyságrendben árasztanak el minket. (Minket itt = Európa)
Ezt nem én mondom, hanem a szakértők, akiket manapság nyilatkoztatnak a témában.
Nagy baj lesz még ebből a bevándorlásból a következő években. (bár ne lenne igazam)
Hamarosan Bécsben sem fogják őket megtapsolni a pályaudvaron megérkezésükkor - mint azt tették tegnap.
Éppen ma hallottam az X tévén szakértőtől, hogy az araboknál nem akkor egy család, mint nálunk, hanem jóval nagyobb, és a 15 - 30 közötti férfiak számára összedobják a zsét, akik előretoltként átjönne, ill. átmennek Németországba (vagy máshová). Aztán amikor a fiúnak valamiféle egzisztenciája lesz, akkor a család - az a baromi nagy létszámú - jön utána.
Ennyit arról, hogy nem számolunk családegyesítéssel.
Lényegretapintó a kérdés. A magyarok egyre jelentősebb hányada vándorol ki külföldre már sokszor megnevezett okok miatt.
Ezzel a ténnyel viszont a közelmúltbeli hírekben szembesültem, hogy távoli kontinensek bevándorlói fenyegethetik Európa fennállását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!