A menekültek miért szemetelnek?
Tényleg ilyen ostoba vagy?
A keletiben naponta képződik nagyjából 5köbméter szemét. Ezt nagyrészt a menekültek és az önkéntesek gyűjtik össze. Viszont az FKF vonakodik elszállítani. Minden nap könyörögni kell, meg veszekedni velük.
A ruhák közül pedig azt dobják ki ami szakadt, koszos, és valamiért már alkalmatlan a viselésre.
Tudod, ők nem tudnak mosni, nem tudnak varrónőhöz szaladni....
Ne dudáljál kicsi autó!
Este gyere te is ki és dolgozz velünk! Szedd a szemetet, etesd a gyerekeket, vigyél gyógyszert a lázas betegeknek!
Nagyszájú kis fotelharcos vagy, semmi közöd a valódi élethez.
kérdező, ezekkel a liberális buta emberekkel úgysem tudsz mit kezdeni.
hiába mondod nekik a tényeket, ők kiforgatják, kicsit átköltik, kiemelnek néhány kontextust, és belemagyarázzák a fejedbe, hogy az ég nem kék hanem hupilila.
felesleges velük vitába bonyolódni, én már megtapasztaltam.
nagyobb a magyar gyűlölet ezekben az emberekben, mint anno a törökben mikor itt vendégeskedtek nálunk 150 évet.
# 27
Én is dolgozom, de munka után van néhány órám segíteni ingyen, meggyőződésből.
Tudom, hogy egy Igaz Magyar Ember ingyen nem dolgozik, és nem segít szerencsétleneken, de én már csak ilyen liberális hazaáruló zsidóbérenc (remélem nem hagytam ki semmit) korcs vagyok.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!