Egy 16 éves afgán menekült fiú mentette meg egy hajléktalan életét Budapesten. Erről mi a véleménye azoknak akik szerint a menekültek csak lopnak, szemetelnek és összetörnek mindent az utcákon?
"Honnan tudod hogy a többi nem ilyen? Pontosabban hogy a nagy többség nem ilyen? Amugy végigolvastad a cikket? Csak ő segitett amig a magyarok csak nézték."
Veled ellentétben én végigolvastam, sőt a képet is megnéztem.
1. a mellékelt fényképen az látszik, hogy HÁRMAN hajolnak a sérült fölé. Az egyikük volt az afgán
2. a kiérkező mentősök, illetve a kórházban az orvosok talán svédek, kínaiak voltak? Az igazi életmentést ők végezték. Nélkülük meghalt volna a sérült.
Miért nem ez a cikk címe: "Magyarok mentettek meg egy vérző férfi életét" - mert ez az igazság. Csak ez a blikk-színvonalra süllyedt index számára nem hírértékű.
Amúgy a migránsokra költött pénzből már lehetett volna venni pár új mentőautót. Esetleg az egészségügyi dolgozók fizetésemelésére is költhették volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!