Tényleg a menekültek jelentik ránk a veszélyt? Nem inkább az ilyen "emberek"?
"10 ezerből egy ilyen ember van csak. 10 ezer bevándorlóból meg 10 ezer van." – mondotta "bölcsen" a 9-es. Ezekről a számadatokról statisztika, megbízható forrás természetesen nem létezik, így valószínűleg ő személyesen ismer minden magyart és minden bevándorlót, így jól megalapozott a véleménye.
(sarcasm off)
"így valószínűleg ő személyesen ismer minden magyart és minden bevándorlót, így jól megalapozott a véleménye. "
Nem kell ide statisztika, az ember nem így működik. Szerzett pár tapasztalatot, néhány ismerőse is, a neten is olvasgat és a végén átlagol. Teljesen rendben van amit ír.
Te valami agyroggyant lehetsz, ha mindenről statisztika alapján akarsz véleményt mondani.
Berta Wooster, szakadjál már le az itteni hozzáoszlókról.
egyszer csak megjelensz, és elkezded fikázni a válaszolókat, holott senki nem kíváncsi rád, meg a hülye zárójeles angol "sokkal okosabb vagyok nálatok mert én ilyet is tudok" megjegyzéseidre sem.
mellesleg Magyarországon élek, magyar emberekkel körülvéve, minek kéne akármilyen statisztika arról amit írtam?
vagy most komolyan, neked nincs jobb dolgod mint a másikba belekötni?
és ha másba nem is, de ilyen tök hülyeségekbe belekötni, mikor az ostoba is látja hogy ezt egy hasonlatnak szántam, de NagyokosŐméltósága statisztikai számadatokat és forrásokat vár el..
nevetséges vagy.
Berta Wooster nevű felhasználó
Igaz a szlovákrendszámos magyarul beszélő porsches jött be 200 ezerszer a zöldhatáron, és ő fog bejönni még vagy 2-3 milliószor, még jó hogy más gondunk nincsen rajta kívül, ja várj van más is... Tényleg ne mértem miért ezzel foglalkozunk.
"Nem kell ide statisztika"
Nem is mondtam, hogy kell, csak azt, hogy nincs.
"Szerzett pár tapasztalatot, néhány ismerőse is, a neten is olvasgat és a végén átlagol. Teljesen rendben van amit ír."
Ez az összes esetnek max. egy nagyon kicsiny hányada. Ebből átlagolni egyáltalán nincs rendben. Ráadásul kizárt, hogy az övétől eltérő tapasztalatokat ne olvasott volna már ezrével, szóval bukik az egész.
"Te valami agyroggyant lehetsz, ha mindenről statisztika alapján akarsz véleményt mondani."
Nem viszonzom a "bókot", pedig megérdemelnéd, ha még egy összetett mondatot sem tudsz értelmezni. Olvasd újra.
.......
"Berta Wooster, szakadjál már le az itteni hozzáoszlókról. (...)"
1. Ugyanannyi jogom van ide írni, mint bárki másnak.
2. Ugyanazt tudom mondani neked, mint Andizsuzsi: nem kötelező olvasni a válaszaimat.
(A GYK igazán jól láthatóan tünteti fel a nickeket, mármint a miénket, akik felvállaltuk. Ahogy meglátod, már görgethetsz is lejjebb a következő válaszhoz, ilyen egyszerű.)
3. A zárójeles megjegyzést azért tettem, nehogy valaki komolyan vegye.
"Magyarországon élek, magyar emberekkel körülvéve, minek kéne akármilyen statisztika arról amit írtam? (...)"
Szövegértési problémák vannak nálad is...
Az meg, hogy "magyar emberekkel vagy körülvéve", igazán kevés az általam idézett kijelentésedhez a bevándorlókról. (Amit utólagos nyilatkozatod szerint "hasonlatnak szántál". Pfff... Remélem, legközelebb lesz metafora is.)
.......
@ 28.:
Olvasd el a kérdést még egyszer. Felhívnám szíves figyelmed a többesszámra.
Ez az idióta sajnos csak egy a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!