Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ultrák balhéznak, az...

Ha az ultrák balhéznak, az mennyivel megbocsáthatóbb, mint az, hogy a menekültek?

Figyelt kérdés

[link]

A menekültek ittlétük alatt nem okoznak annyi kárt mint az ultrák szoktak. Mivel jobbak az ultrák? Vagy miért?

2015. szept. 4. 09:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Az ultráknak minden meg van bocsátva, amíg a Fidesz van hatalmon. Annak idején, 2006-ban a Magasságos Vezénylő Tábornok Úr parancsának készségesen engedelmeskedve csinálták a megrendelt balhét. A hűbérúr pedig nem felejti el a jó hűbéreseket.
2015. szept. 4. 09:14
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Gyerek vagy.

Az elsőnél az igazság, valahogy az ultrák mindig előkerülnek ilyenkor....

2015. szept. 4. 09:23
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Az "ultrák" akik jelen esetben randalíroztak nagyrészt azok akiket nem engednek be a stadionba. Mert nem mernek szkennelni sem. Félnek hogy ha bent balhéznának (agresszívan viselkednek kint is, gondolhatod bent mi történne) és elvinné őket a rendőr. Így most csinálják a feszültséget persze minden ilyenre találnak okot mosta mai románok elleni meccsre hangolódtak. Igen ez nekik hangolódás...ami másnak randalírozás. Én békés országban szeretnék élni, és nem megbocsájtható senkinek sem ha randalírozik! Főként hogy közvagyont rongál!
2015. szept. 4. 09:25
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
felesleges összehasonlítani a kettőt. nem is tudom, hogy jutott eszedbe. attól még mert ők helytelenül randalíroznak, nem fog jót tenni a gazdaságunknak, közbiztonságnak ha egy rakat menekült jön be.
2015. szept. 4. 09:37
 5/11 anonim ***** válasza:
59%

A vicc az egészben az, hogy ezek az ultrához hasonló élőlények pattognak a legjobban a menekültek ellen.

De ez az elfogadás kérdés sosem az ilyen roggyant értelmi képességűek sajátossága volt, az a tipikus ösztönlény gondolkodás jellemző mindre. Nekem mindent, nektek semmit.

2015. szept. 4. 09:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Persze, most felesleges összehasonlítani, de ha más randalírozik az egyből baj, és ki kéne irtani. Más szemében a szálkát is, a sajátunkban meg a gerendát sem.
2015. szept. 4. 09:55
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Elsőnek üzenem, hogy ez egy tipikus baromság, ami a fejekben él (főleg a baloldali fejekben). Én (az itt válaszokól többségével ellentétben) láttam már focimeccset közelrő, és biztosítalak, hogy az ultrák utálják a Fideszt, hiszen nekik tetszik a legkevésbé, hogy pénzmosodát csinálnak kedvenc csapatukból...

A kérdésre válaszolva... Utóbbi jó pár évben nem volt komolyabb balhé, mint hogy a stadionban szidták a rivális csapatot, vagy hogy eldördült egy-egy pirotechnika. (Sőt, mikor nem jártak az ultrák meccsre a szurkolói kártya meg vénaszkenner miatt, akkor is voltak büntetések, hiába volt kint egy-két ezer néző csupán.)

Ez a cikk egy szenzációhajhász baromság... Felvonultak az ultrák, és eldördült pár pirotechnika, de ez egy igazi randalírozástól még messze van... Persze le kell hozni a címben hogy "lövöldözés" volt a Deák téren...

2015. szept. 4. 10:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Hm, akkor ha ez nem volt randalírozás, akkor a migránsok sem randalíroznak. Mégis azt hiszi mindenki.
2015. szept. 4. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Érthető ma lesz a magyar román meccs. És a trianoni tragédia még mindig élénken él a nem liberális emberekben, hogy hogy bántak kint a magyarokkal csaucsau idejében, kevés nemzetnek van olyan ellentéte mint nekünk a románokkal. Ennek az egy napnak pedig semmi de semmi köze a százezrével hónapok óta ömlő bevándorlótömegnek. Európa gazdasági összeroppanása, nem az ultrák hibája lesz.
2015. szept. 4. 11:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Én úgy olvastam,, hogy ellenük is kellő szigorral felléptek a rendőrök. Ezért nagyon demagóg a kérdés.

Csak ha egy illegális bevándorló balhézik normális országban, azért egyből kitoloncolás jár. Az szurkolót értelem szerűen nem lehet kitoloncolni

2015. szept. 4. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!