Ha az ultrák balhéznak, az mennyivel megbocsáthatóbb, mint az, hogy a menekültek?
A menekültek ittlétük alatt nem okoznak annyi kárt mint az ultrák szoktak. Mivel jobbak az ultrák? Vagy miért?
Gyerek vagy.
Az elsőnél az igazság, valahogy az ultrák mindig előkerülnek ilyenkor....
A vicc az egészben az, hogy ezek az ultrához hasonló élőlények pattognak a legjobban a menekültek ellen.
De ez az elfogadás kérdés sosem az ilyen roggyant értelmi képességűek sajátossága volt, az a tipikus ösztönlény gondolkodás jellemző mindre. Nekem mindent, nektek semmit.
Elsőnek üzenem, hogy ez egy tipikus baromság, ami a fejekben él (főleg a baloldali fejekben). Én (az itt válaszokól többségével ellentétben) láttam már focimeccset közelrő, és biztosítalak, hogy az ultrák utálják a Fideszt, hiszen nekik tetszik a legkevésbé, hogy pénzmosodát csinálnak kedvenc csapatukból...
A kérdésre válaszolva... Utóbbi jó pár évben nem volt komolyabb balhé, mint hogy a stadionban szidták a rivális csapatot, vagy hogy eldördült egy-egy pirotechnika. (Sőt, mikor nem jártak az ultrák meccsre a szurkolói kártya meg vénaszkenner miatt, akkor is voltak büntetések, hiába volt kint egy-két ezer néző csupán.)
Ez a cikk egy szenzációhajhász baromság... Felvonultak az ultrák, és eldördült pár pirotechnika, de ez egy igazi randalírozástól még messze van... Persze le kell hozni a címben hogy "lövöldözés" volt a Deák téren...
Én úgy olvastam,, hogy ellenük is kellő szigorral felléptek a rendőrök. Ezért nagyon demagóg a kérdés.
Csak ha egy illegális bevándorló balhézik normális országban, azért egyből kitoloncolás jár. Az szurkolót értelem szerűen nem lehet kitoloncolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!