Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olyan nagy baj, hogy...

Miért olyan nagy baj, hogy ide jönnek a menekültek?

Figyelt kérdés
A történelem során is mindig volt népvándorlás, és azok a népek maradnak életben amelyek életképesebbek. Tény, hogy a fehér kolónia rövidesen kisebbségben lesz Európában is, de szerintem ez csupán csak természetes szelekció.
2015. szept. 3. 20:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%

Majd megtudod, amikor nagyfiú leszel és elkezdesz értelmesen gondolkodni.

Bár sokaknál ez sajnos soha nem következik be.

2015. szept. 3. 20:49
 2/17 anonim ***** válasza:
30%

Mer elveszik a munkánkat!!4 Mer nem tarcsák tiszteletben a törvényeinket!! Mer nem tisztelik a kultúránkat!!4

Bezzeg mi! Mi itt Európa közepén a becsület népe! Az igazi hazafiak! Mi mindenkit respektálunk!

[link]

[link]

2015. szept. 3. 20:52
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

Nem természetes szelekció.

Az európai életképes lenne, csak nem a megfelelő személyek irányítják őket.

Gazdaságilag, katonailag a világ élvonalába tartoznak.

Ha olyan szarok lennének genetikailag, akkor afrikai szinten lenne egész Európa.

2015. szept. 3. 20:53
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
ebből is látszik, hogy fingod nincs arról mi történik most Európában, mert ha lenne akkor nem tennél fel ilyen buta kérdéseket.
2015. szept. 3. 20:54
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Ugyan nem mi vagyunk a célpontjuk, de nem akarok Eurábiában élni.

Kérdező, ha van lehetőséged utazz egy picit Nyugat-Európában és nézz szét a nagyvárosokban, rájössz arra, hogy mekkora a baj.

2015. szept. 3. 20:54
 6/17 A kérdező kommentje:
Jónéhány romában több emberség van mint a nagy hazafi magyarokban. Ráadásul fele annyi gyűlölet nincs bennük mint a magyarokban.
2015. szept. 3. 21:00
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

kérlek, mutass nekem egy olyan romát barátom :)

én egy olyan településen élek, ahol a 12.000 emberből, 2500 roma.

hazafiasság és emberségnek még csak a nyomát sem tapasztaltam a 20 év alatt mióta ide költöztem.

2015. szept. 3. 21:05
 8/17 anonim ***** válasza:
58%
Majd megtudod, amikor elvágják a nyakadat, mert nem vagy hajlandó Mekka felé imádkozni a csíkos szőnyegen.
2015. szept. 3. 21:06
 9/17 anonim ***** válasza:
97%

Itt nem a gyűlölködésről van szó.

Egész egyszerűen az ideérkező menekültek nem Európába valók. Többségük nemhogy képzetlen, hanem analfabéta. Szerinted kérdező mire lehetne őket használni? Semmire. Nagyrészük csak a segélyek miatt érkeznek, az őslakosok róvására.

2015. szept. 3. 21:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Abba már bele sem megyek, hogy a magukat liberálisnak mondó emberek abba bele sem gondolnak, hogy ezek az iszlám migránsok azt se tudják mi az, hogy női egyenjogúság, szólásszabadság, véleményszabadság, vallásszabadság.

Szóval azt mondom, hogy a liberalizmusnál meg kell húzni a demarkációs vonalat, hogy eddig és ne tovább. Nincs szükség középkori szinten gondolkodó, önbíráskodó, alkalmazkodni képtelen és nem is akaró, élősködő embertömegnek Európában, mert ezzel csak a saját sírját ássa meg Európa.

2015. szept. 3. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!