Miért olyan nagy baj, hogy ide jönnek a menekültek?
Majd megtudod, amikor nagyfiú leszel és elkezdesz értelmesen gondolkodni.
Bár sokaknál ez sajnos soha nem következik be.
Nem természetes szelekció.
Az európai életképes lenne, csak nem a megfelelő személyek irányítják őket.
Gazdaságilag, katonailag a világ élvonalába tartoznak.
Ha olyan szarok lennének genetikailag, akkor afrikai szinten lenne egész Európa.
Ugyan nem mi vagyunk a célpontjuk, de nem akarok Eurábiában élni.
Kérdező, ha van lehetőséged utazz egy picit Nyugat-Európában és nézz szét a nagyvárosokban, rájössz arra, hogy mekkora a baj.
kérlek, mutass nekem egy olyan romát barátom :)
én egy olyan településen élek, ahol a 12.000 emberből, 2500 roma.
hazafiasság és emberségnek még csak a nyomát sem tapasztaltam a 20 év alatt mióta ide költöztem.
Itt nem a gyűlölködésről van szó.
Egész egyszerűen az ideérkező menekültek nem Európába valók. Többségük nemhogy képzetlen, hanem analfabéta. Szerinted kérdező mire lehetne őket használni? Semmire. Nagyrészük csak a segélyek miatt érkeznek, az őslakosok róvására.
Abba már bele sem megyek, hogy a magukat liberálisnak mondó emberek abba bele sem gondolnak, hogy ezek az iszlám migránsok azt se tudják mi az, hogy női egyenjogúság, szólásszabadság, véleményszabadság, vallásszabadság.
Szóval azt mondom, hogy a liberalizmusnál meg kell húzni a demarkációs vonalat, hogy eddig és ne tovább. Nincs szükség középkori szinten gondolkodó, önbíráskodó, alkalmazkodni képtelen és nem is akaró, élősködő embertömegnek Európában, mert ezzel csak a saját sírját ássa meg Európa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!