Miért jönnek már a menekültek még mindig?
Felháborító.
Ha így haladunk minden második ember aki jön velem szembe az utcán menekült lesz. Nagyon sokan lesznek. Nem kellene többet beengedni ,még akik jöttek is kifelé kéne paterolni az országból. Ne ide jöjjenek. Hozzák a betegséget befelé,mert nem egészségesek. Múlthéten három napig lázas voltam,hasmenésem volt,hánytam,elkaptam egy csúnya vírust,gyenge voltam és rosszul éreztem magam. A felségem azt mondta,hogy a menekültek hozzák itt befelé a vírust. Igaza van a feleségemnek ,biztos a menekültek miatt kaptam el amit ők behoztak. Ráadásul minden 5. ember megbetegedik mostanában és mindenkinek ugyan azzal a tünetekkel mint nekem volt múlthélten.
Mit akarnak ezek már?
Ma a buszt alig vártam,hogy jöjjön,mikor megjött,nem szálltam fel,mert az utasok 80%-a menekült volt és ebben a melegben megvártam a másikat,mert már félek köztük elmenni is,mert újra le fogok betegedni.
Nagyon mérges vagyok ezért,hogy ezek jönnek befelé.
Olyat ugye ki sem szabad mondani meg írni ide,de nem is mondanék meg írnék ide,hogy én legszívesebben mikor a határon jönnének befelé mit kéne csinálni...
Szóval ez borzaztó.
Mennyi jön még?
"még akik jöttek is kifelé kéne paterolni az országból."
Örülhetsz, mert a "drágalátos" kormányunk épp ezt teszi.
"Hozzák a betegséget"
Szinte semmi gyógyíthatatlan betegséget nem hoznak ide be.
"Múlthéten három napig lázas voltam,hasmenésem volt,hánytam,elkaptam egy csúnya vírust,gyenge voltam és rosszul éreztem magam."
Megesik az ilyen.
"az utasok 80%-a menekült volt"
Abszolút hihető...
"Hozzák a betegséget befelé,mert nem egészségesek. Múlthéten három napig lázas voltam,hasmenésem volt,hánytam,elkaptam egy csúnya vírust,gyenge voltam és rosszul éreztem magam. "
Na ezen behaltam :D
Pont akkora marhaság, mikor az egyik Japán atomerőmű pár éve elkezdett radioaktív sugárt kibocsátani, s a magyartanár azt mondta, hogy senki nem menjen ki, mert fájni fog a fejed :D
",mert már félek köztük elmenni is"
Büszke lehetsz magaaadra férfi lééétedre! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!