Bicske-menekültek - nem durva, ami éppen most zajlik?
Áll 2 órája a vonatforgalom, mert a Sopronba tartó GYSEV vonatot megállították, hogy a rajta lévő menekülteket leszedjék és elvigyék az ottani táborba.
Azért durva ez, mert azok szerencsétlenek abban a hitben szálltak fel, hogy mennek akkor az osztrákokhoz ...
Engem ez a megtévesztő hadművelet kísértetiesen hasonlít valamire. Mást nem? ezek szerint ez volt az oka, hogy rejtélyes módon megnyitották a Keletit? , Szálljatok csak fel persze, aztán most meg ott fetrengenek a síneken, de azért állítják, hogy nincs ott semmi gond, és minden rendben megy.
Hát nemtom, sztem ez azért durva. Akkor miért nem mondták meg nekik eleve már Bp-en, hogy Bicskéig mehetnek csak?
És mégis akkor meddig fog állni az egész 1-es vasútvonalon a közlekedés? Vagy most az a terv, hogy Bp-et ki kell üríteni, és kitelepíteni a cirkuszt vidékre?
Ugyanoda küldték VISSZA a migránsokat, ahonnan bejöttek.
Nagyon rafináltan cselekszik Orbán és kormánya.
Eddig azt akarta a szeretett, bölcs vezír, hogy NE legyenek itt migránsok, azért költött a Fidesz közpénzből súlyos milliárdokat bevándorlás ellenes propaganda kampányra, most meg itt marasztalják, NEM engedik tovább.
És még erre azt meri állítani, hogy a baloldal a bevándorlópárti, és még Brüsszelt és Merkel német Kancellárt hibáztatja.
#1 hát van benne valami ráció ...
#2 a rafináltság alatt én leginkább a fejetlenséget látom, de a fene tudja persze, mi áll mögötte valójában.
"abban a hitben szálltak fel, hogy mennek akkor az osztrákokhoz"
Az első mai hír az volt, hogy nincs nyugatra közlekedő vonat.
Nem áll az 1-esen a közlekedés a vonatinfón is megbizonyosodhatsz róla.
Mióta beléptek a rendőrök elől menekülnek, úgyhogy a bicskei megállás nem meglepő esemény.
19:11 h
ebben a pillanatban ismerte el a rendőrség, hogy visszatartják a vonatot és hogy káosz van, még csak most tájékoztatják őket h "amennyiben együttműködőek blabla", azaz nemtom milyen híreket nézel, de én meg látom a képeket mésodpercről másodpercre
Bicskén továbbra is át tudnak haladni a vonatok, nem csak 1-1 vágány van az állomáson, az 5. 6. vágánynál vannak a menekültek.
Amiről beszélsz, az az a vonat, ami már délelőtt óta ott áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!