Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem hálásak nekünk a...

Miért nem hálásak nekünk a menekültek? Miért kell így viselkedniük?

Figyelt kérdés

Szerintem borzasztó ami Szíriában megy. Amit az iszlám állam művel...Amennyi embert megölnek, amilyen kegyetlenek. Én nem csodálkozom, hogy menekülnek onnan. Ebből a szempontból empatikus vagyok velük szemben. Mi magyarok szerntem el képzelni sem tudjuk. Csak azt látjuk, hogy itt mi megy, de a szíriai helyzetbe bele gondolni sem tudunk...

Csak egyvalamit nem értek. Ha onnan elmenekülnek és mi befogadjuk őket, akkor miért nem tudnak ennek legalább örülni? Hogy végre biztosnágban vannak?

2015. szept. 2. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Te is a Coca-Colat választanád a Coop-os helyett. Te is szívesebben sírnál egy BMW-ben mint egy biciklin. Ők is megmondták, hogy a fejlett Európába akarnak menekülni nem a csóró Európába. Ezért megy most a tüntetés.
2015. szept. 2. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Mert nem akarnak ezen a lepratelepen maradni, hanem tovább akarnak menni a németekhez, mégis itt tartják őket.
2015. szept. 2. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

gratulálok neked!

azért nem hálásak sem nekünk, sem az Európaiaknak, mert ők úgy jönnek ide, hogy kutya kötelessége az EU-nak eltartani őket.

nem kell messzire menni, melyik segílykés hálás az államnak, hogy egy 4 fős családban szociális segély fejenként 22.500ft, (45.000 a két felnőttnek) két gyerek után családi fejenként 11.800ft (23.600) lakás támogatási segély 5000ft.

73600ft-ot kapnak havonta csak arra, hogy vannak.

mellette még ugye ingyen kaja a gyereknek, ingyen tanszer, stb stb.

ők sem hálálkodnak, sőt!

tudják nagyon jól, hogy az állam bácsi ezt meg fogja adni nekik, igaz nekünk nem nagy pénz, na de ha úgy vesszük a kis ujjukat nem kell megmozdítani érte, úgy azért nem rossz.

nos, ugyan így vannak a bevándorlók nagy része is, tudják hogy az EU-ban kapnak ellátást GYÓGYÍTJÁK ŐKET TELJESEN INGYEN, kaja megélhetés minden lesz nekik.

hát melyik hülye nem használná ezt ki?

ennyi.

2015. szept. 2. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
24%

3-as, inkább örülnél neki, hogy tovább akarnak menni a németekhez és nem itt akarnak lecövekelni.

Most őszintén, jobb lenne?

Így legalább van esélyünk rá, hogy a németeknek elborul megint az agya és elkezdik őket irtani.

2015. szept. 2. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:

2 dologból eredeztethető:

1, Már nem tudom hol olvastam, de a legtöbb menekült (arab, afrikai...) csak szájhagyomány útján tájékozódik. Így kialakulnak olyan téveszmék, minthogy Európa a megváltás földje, ingyen ház, alapbér jár mindenkinek. Ami részben igaz is, de ennél többet akarnak.

2, Ugye mindenki emlékszik a devizahiteles esetekre. Leginkább ehhez hasonlítanám a mostani folyamatokat. Amíg csak a mostani töredéke indult útnak menekültként, addig ők viszonylag kényelmesen tudtak meglenni. Viszont mostanra már annyira túltelítődött a az állapot, hogy férőhelyek, ügyintézés... etc. mind egyre nagyobb probléma. Ráadásul, mivel egyre többen jönnek, így a helyzet csak rosszabb lesz.

2015. szept. 2. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy befogadjuk őket? A magyar kormánynak esze ágában nincs. Leginkább visszatoloncolni szeretnék őket.
2015. szept. 2. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk befogadóak velük szemben, így nincs miért különösebben hálásnak lenniük.
2015. szept. 2. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Már megint csak a jogok! Ingyen ez+az, ígéret földje, blabla stb. És mi van a kötelezettségekkel? A következményekkel? Jó lenne ezekről is beszélni a menekültekkel. Ha valamelyik országban le kívánnak telepedni, kötelességeik és felelősségük is lesz. Németországban sincs kolbászból a kerítés.

Miért legyenek hálásak nekünk a menekültek? Kerítéssel fogadtuk őket, embertelen körülmények között fetrengenek a téren, a minimális ellátást biztosító befogadóállomások helyett, pluszban engedtük, hogy harmincegynéhány ezer forintért vonatjegyet vegyenek Németországba, majd nem engedjük őket a vonatok közelébe sem, miután néhányat azért hétfőn mégis elengedtünk, ami még jobban hergeli őket. Plusz még kinyilvánítottuk, hogy senkit sem fogad be Magyarország. Ráadásul még néhány hőbörgő nagymagyar is megjelent ott a keleti előtt. Nem is értem, miért nem hálásak ezek a menekültek.

Biztonságban vannak? Maximum nagyobb biztonságban, mint hazájukban, de ez nem rajtunk múlt...

2015. szept. 3. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!