Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bicske-menekültek - nem...

Bicske-menekültek - nem durva, ami éppen most zajlik?

Figyelt kérdés

Áll 2 órája a vonatforgalom, mert a Sopronba tartó GYSEV vonatot megállították, hogy a rajta lévő menekülteket leszedjék és elvigyék az ottani táborba.

Azért durva ez, mert azok szerencsétlenek abban a hitben szálltak fel, hogy mennek akkor az osztrákokhoz ...

Engem ez a megtévesztő hadművelet kísértetiesen hasonlít valamire. Mást nem? ezek szerint ez volt az oka, hogy rejtélyes módon megnyitották a Keletit? , Szálljatok csak fel persze, aztán most meg ott fetrengenek a síneken, de azért állítják, hogy nincs ott semmi gond, és minden rendben megy.

Hát nemtom, sztem ez azért durva. Akkor miért nem mondták meg nekik eleve már Bp-en, hogy Bicskéig mehetnek csak?

És mégis akkor meddig fog állni az egész 1-es vasútvonalon a közlekedés? Vagy most az a terv, hogy Bp-et ki kell üríteni, és kitelepíteni a cirkuszt vidékre?

2015. szept. 3. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az európai törvények alapján regisztrálni kell őket.

De ők nem akarják...

Ezért megy a huzavona.

Hétfőn elengedtek egy vonatot regisztrálatlan migránsokkal, és erre a németek kiakadtak...

Szóval... mostantól szabál az szabál...

Aki eddig nincs regisztrálva, pedig Röszkén megtehette volna, az ne panaszkodjon, ha Bicskére irányítják, mielőtt érvénybe lép a "szabad mozgás" az esetében is...

2015. szept. 3. 19:14
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

mert szerinted a hangos bemondó játszotta a family frost dallamát, még a rendőrök és tolmácsok énekeltek hozzá?

Nem! El lett nekik mondva többször is, hogy nincs vonatjárat külföldre, ők meg nem akartak elhinni, sem leszállni, hát gondolták maradjatok, de akkor mentek a menekül táborokba, ahova amúgy is kellett volna!

2015. szept. 3. 19:15
 13/18 A kérdező kommentje:

hát továbbra se nagyon akaródznak leszállni ... most már befizetek erre, hogy ki adja fel előbb. a végén ezt a vonatot is inkább kiengedik Németoba, minthogy elkezdjenek gyújtogatni vagy a jó isten tudja, milyen botrányt csinálni.

na meglátjuk ...

2015. szept. 3. 21:21
 14/18 Petkó József válasza:

Vonatforgalom megy, csak átvizsgálnak minden vonatot a készenléti rendőrök, hogy van-e rajtuk menekült. Én Budapesten dolgozok és gyorsvonattal mentem Bicskéig, ahol 5-10 percet kellett várni a mögöttünk jövő személyvonatra...

A gyorsvonatról leszedtek pár embert, de utána ment tovább. A személyvonatról nem tudom, szerintem azon nem volt, legalábbis ahová én szálltam fel..

Mikor ma ott voltam 18:15 körül, akkor nyugalom volt. Sok rendőr, a 3.vágányon állt az a vonat, amiről nem akartak leszállni a menekültek....Oda nem is lehetett bemenni, de az 5. és 6. vágány teljesen szabad, ahová beérkeznek a vonatok jelenleg.... Kíváncsi vagyok meddig bírják...Megértem mindkét oldalt, pedig Kőbánya-Kispest miatt 1 napot szívtam, hogy reggel nem tudtam Kelenföldről Ferencvárosba vonattal eljutni... Szerencsére mára helyreállt a rend Kelenföld és KÖKI között...Megértem a helyzetet és próbálom nyugodtan kezelni, eddig nem láttam incidenst sehol, pedig mindkét félnek sokszor elege lehet....gondolom...

2015. szept. 3. 21:26
 15/18 A kérdező kommentje:
mi történt éjjel? a híradó hallgat róla ...
2015. szept. 4. 07:39
 16/18 anonim ***** válasza:

[link]

Mexican standoff folytatódik.

2015. szept. 4. 08:16
 17/18 A kérdező kommentje:

na és most vajon mi lesz?

pontosabban ki tudja, mi történt?

azt az egy szerencsétlent csak agyonverték, ez egyértelmű, nem véletlenül torlaszolták el magukat mindkét oldalról tehervonatokkal.

De most akkor azt az egy vonatnyi tömeget elviszik táborba, a pályán gyalogló tömeg pedig megy Bécsig?

2015. szept. 4. 16:54
 18/18 anonim ***** válasza:
ha nagyon ugralnak es netan balheznak akkor majd remelhetoleg kapnak egy sorozatot a seggukbe es lecsillapodnak.
2015. szept. 4. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!