Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyaloglás a semmibe. Busszal...

Szántóvető kérdése:

Gyaloglás a semmibe. Busszal nem lenne logikusabb?

Figyelt kérdés
az mégiscsak túlzás hogy a migránsok végiggyalogolják a fél országot az autópályán,rendőri kíséret mellett.nem lenne egyszerűbb két tucat buszt kirendelni hogy vigye őket Hegyeshalomig?ha már egyszer elhagyták a fővárost.mindjárt besötétedik,mi lesz velük,letáboroznak a pályán?

2015. szept. 4. 18:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Idaig is gyalog jottek, de amugy is megallitjak majd oket a hataron, akkor majd kipihenik magukat.
2015. szept. 4. 18:18
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Én azt nem értem, hogy miért nem bérelnek a csempészeknek szánt pénzből inkább furgonokat, és fuvarozzák el magukat a "végtelenbe, és tovább". Én biztos nem bíznék meg a helyükben senkiben.
2015. szept. 4. 18:19
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
A migránsokat utaztatni bűncselekmény. Ezért 2 Osztrákot is lekapcsoltak akik csak vitték volna őket. Szerintem így gyalog nagyobb hírértéke van, és nem lehet mondani hogy: "A magyar kormány szállította az Osztrák határra őket."
2015. szept. 4. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Setaljanak csak, legalabb nem faznak es levezetik a feszultseget.
2015. szept. 4. 18:22
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem is értettem eddig, hogy ilyen közel a céljukhoz, miért tököltek eddig.
2015. szept. 4. 18:24
 6/13 A kérdező kommentje:
na de az autópályán!?estére elfáradnak,akkor lehet begyűjteni őket egyesével.vagy ott alszanak majd a leállósávon?
2015. szept. 4. 18:24
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
(jobboldali fiatalok gyorsulasi verseny szerveznek az M1-esen, az ejszakai orakban) :)))
2015. szept. 4. 18:27
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

Busszal nem lehet mert Eu ellenes lenne vinni őket arra, azt akarják, hogy itt tartsuk őket. Így is kapunk a pofánkra hogy mit csinálunk. De így nem Eu ellenes mert "nem tudják feltartani" őket? Kíváncsi leszek mi lesz az osztrák határon.

a "végtelenbe, és tovább"

Feldobtad a napom köszönöm:D

2015. szept. 4. 18:54
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
hagy gyalogoljanak csak...ha már a keletinél se a kaja se semmi nem volt elég finom...mert nekik csak a német kaja lenne a megfelelő...:D
2015. szept. 4. 19:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze busszal .... miert, a marhavagonok elfogytak?
2015. szept. 4. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!