Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint az izraeliek...

Akik szerint az izraeliek betelepülnek és felvásárolják a magyarországi földeket, nem lenne logikusabb ha Ukrajnát vásárolnák fel?

Figyelt kérdés

Ukrajna hatszor akkora, mint Magyarország, a földek olcsóbbak, jobb minőségűek és az ország lakossága a természetes fogyás miatt 2000-2050 között 50-ről 30 millióra csökken.

Mellesleg Izraelben 1,5 millió orosz anyanyelvű zsidó él, akik a volt Szovjetunióból vándoroltak ki az utóbbi évtizedekben.

2012. okt. 16. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
A logika nem az antiszemiták erőssége :D
2012. okt. 16. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
De igen, én a Csernobil környéki területeket szívesen nekik adnám, lakjanak csak ott.
2012. okt. 16. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Nem lenne logikusabb (és hatékonyabb) ezt az izraeliektől megkérdezni?
2012. okt. 16. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Ez a felvásárlás-dolog ugyanolyan legenda, mint a mi állítólagosan hatalmas édesvízkészleteinkről szóló mese.
2012. okt. 16. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

tényleg úgy gondoljátok, hogy ez a baromság igaz...

ki akarna itt akármit is felvásárolni.

2012. okt. 16. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem hogy édesvíz készletünk nincs de a rengeteg termálviz is csak a szélsőjobb propagandájának szüleménye. A zsidók meg egyébként sem olyan népség akik szeretnek olcsón felvásárolni.
2012. okt. 16. 21:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszeltem izraeliekkel errol a "felvasarlas"-rol. Eleinte nem ertettek mirol van szo. Mikor megmagyaraztam, hogy MO-n sokan azt gondoljak, hogy ok oda akarnak koltozni, ezert felvasaroljak az orszagot, azt hittek viccelek. Mikor mondtam, hogy nem, ez komoly, tenyleg sokan igy gondoljak, akkor azt hittek, hogy en vagyok hulye.
2012. okt. 16. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:
A jelenlegi Ukrán jogszabályok szerin Ukrajnában külföldi nem vásárolhat földterületet.
2012. okt. 24. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Így utólag visszanézve nagyon aranyos ez a kérdés :). De sajnos megtörtént, amiről a kérdező írt... Kevesebb, mint máafél évvel a kérdés kiírása után.
2014. júl. 30. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!