Neked személy szerint mi a problémád a hazánkba érkező migránsokkal?
Semmi, kicsit örülök is nekik. Várom például,hogy a katolikus egyházak befogadják a muszlim menekülteket :)
Meg Beer atya elnéptelenedett falvakba száműzné a migránsokat :( tényleg arról hallottatok ? Kiközösíteni egy pap a menekülteket csak azért mert ő katolikus....
Nekem személy szerint semmi.
De van itt két felhasználó, akikkel "elbeszélgethetsz", ha gondolod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__717..
A jelenlegi utolsó két válasz, a 66%-osnak már törölték az előző kommentjét, amire reagáltam, de a lényeg így is látszik. És most nincs időm tovább társalogni velük, megyek dolgozni.
Én pécsi vagyok, a mi főterünkön egy hatalmas Dzsámi áll, szóval nem túlságosan jók az emlékeink...
1541-ben még sikerrel űztük el a mintegy ötvenezer menedékkérelmet benyújtó muszlim migránst a város falai alól, 1543-ban viszont már önként nyitottunk kaput a "menekülteknek", abban a hiszemben, hogy barátságosak lesznek, hiszen ezt meg is ígérték.
Cserébe lemészárolták a város lakóit, a keresztény templomot lerombolták és a köveiből építették fel a Dzsámit.
Miután a város, 150 év után újból keresztény kézre került, az ostrom után annyira lerongyolódott, hogy
felmerült a kérdés, egyáltalán érdemes-e újjáépíteni, vagy hagyni kéne az enyészetnek...
Ennyire bízom a migránsokban.
150 év személyes tapasztalat.
nos, csak annyi, hogy a statisztikákból mint kiderült, kb 15% az, aki valóban háború vagy politikai üldözés elől menekül.
a többi semmi más elől nem menekül, mint a csövesség és csóróság elől.
bár nem kellenek ehhez statisztikák sem, mivel elég csak végig nézni a keletin, a legnagyobb sorok a pénzváltóknál állnak, vajon honnan van pénze egy háborús menekültnek?
talán eladja a házát egy háborús zónában?
és honnan van 1000-2000 eurója az embercsempészeknek?
és miért 20-40 év közötti férfiak a 80%-uk?
ha kicsit végig gondolod a dolgokat, magad is beláthatod hogy ezek az emberek a családjaikat hátra hagyva, fogják magukat és elindulnak az EU-ba, mert itt tudják, hogy el lesznek tartva.
elégetik a papírjaikat, hogy senki ne tudja honnan jöttek.
hazudoznak össze vissza arról, mikor születtek.
érdekes az elmúlt napokban regisztráltak közül mindenki január elsején született, ilyen ostobák.
mit látsz ha kimész a keletihez?
a legtöbb fiatal az okos telefonjait nyomkodja, tájékoztatják az otthoniakat, hogy mi a helyzet itt Európában, mikor indulhatnak stb.
ez a modern kori népvándorlás.
arról több oldalt írhatnék, miért nem akarom hogy akár egy muszlim is itt legyen az EU-ban, azon kívül hogy természetesen csak a segélyekre hajt.
Magyarország eteti, itatja, orvosolja őket, és mi a hála?
hőzöngenek és lázadoznak?
megdobálják a vonatokat?
gyújtogatnak lázadoznak a táborokban?
két napja 1500 emberből 80 ment csak el orvosi vizsgálatra, a többi megtagadja az eljárást.
azt sem tudni milyen kórságokat hoznak be...
semmi együtt működést nem mutatnak, semmi más nem számít csak hogy minél előbb a hatalmas ingyen élést biztostó Németországba elérjenek.
ezek az emberek antiszociálisa, egy "anti-civilizált" közegből jönnek hozzánk, ahol ebben a modern korban még mindig őskori szemléleteket vallanak.
nyilvános nő égetések az utcákon.
nyilvános kövezések.
olyan hogy nemi erőszak, mint bűncselekmény vagy tény, nem létezik náluk.
őszintén, kell nekünk ezekből az emberekből akár egy is?
Nem azzal van bajom hogy jönnek, hanem azzal, hogy nem tisztelnek semmit és senkit! Bezzeg ők elvárják a tiszteletet, hogy alkalmazkodjunk hozzájuk. Ez nem az ő hazájuk és nem is lesz az! És igen, féltem tőlük a családomat.
Sokan azt hiszik azért jönnek ide hogy elfoglalják Európát, ettől azért nem kell félni. Viszont balhét tudnak csinálni és szerintem fognak is. Éppen elég lesz az is... Beilleszkedni sosem fognak és nem is akarnak.
Ugyan akkor sajnálom is őket, mert tényleg kva világ van a hazájukban.
A média egyik fele folyamatosan csak altatni próbál, a másik fele pedig gyűlöletet kelt. Ki tudja melyik mond igazat. Lehet hogy egyik sem...
A németeket viszont legszívesebben pofánköpném a képmutatásuk miatt!
Jelenleg személyes problémám nincs a hazánkba érkező migránsokkal. De személyes problémám lehet, ha a migránsok elárasztják Magyarországot: ha a város utcáin lófrálnak reggeltől éjszakáig, éjszakától reggelig, parkokban, bokrok alatt, játszótéren, hiszen nincsenek lakásaik, nincsenek munkahelyeik, más a kultúrájuk, mint az európai keresztényeknek, ebből kifolyólag megtámadhatnak a pénzemért, szexért, a kislányomért, most soroljam? És még nem beszéltem a terrorizmus megjelenéséről, hiszen ezek a migránsok tele vannak indulattal a fehér (európai) emberrel szemben.
Kérdező! A kérdést provokáció miatt tetted fel, vagy tényleg nem látod át a migrációval érkező problémákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!