Mi a motivációja a menekülteknek, hogy magyarországra jöjjenek?
Igazából értem, hogy jobb a helyzet, mint a közel keleten, ahol folyton írtják a siíták a sunnitákat a zsidókkal együtt, de miért ide jönnek?
Jó persze tudom, hogy dobogós lett az EU GDP növekedés, meg csökkent a munkanélküliség, ez vonzó lehet nekik, mert azt hihetik itt találnak munkát ? Azért nálunk fejlettebb ország található a környéken vagy tévedek ? Miért ide jönnek?
"Belgrádból van közvetlen vonat Münchenbe, mégis itt ténferegnek Magyarországon"
Igen, van! De tuti hogy nem ezzel jönnek ide. Már párszor jöttem ezzel a vonattal fel Pestre, és mindig ugyanúgy jártak el a rendőrök. Le lettek szépen tessékelve. Ha ez megtörtént, akkor alaposan szétnéznek, nehogy valaki fent maradjon. Határnál az üres helyek száma drasztikusan megnövekszik. 2 ülést is elfoglal egy személy, mert fekszik. A levegőről meg ne is beszéljünk....
Szerbiában is nagy zavar van, főleg a határnál. 1 éve ingázok, de eddig ilyen nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!