A Magyarországra érkező menekülteknek miért adnak a táborban nyugtató drogokat?
Figyelt kérdés
Ha valami botrányos akkor ez az!
Gyakorlatilag drogfüggőket csinálnak a politikai stb. okból ide szökött emberekből a menekülttáborokban Magyarországon az állam támogatásával. Ők kiszabadulva a táborból évek múlva hozzászokva a nyugtatókhoz elkezdenek bűnözni, hogy beszerezzék az anyagot. Persze a menekültek lesznek a hibásak és nőhet az idegengyűlölet.
Hol van -e fölött a felügyelet? KlubRádió reggeli műsorában hallottam két napja.
2014. szept. 6. 10:45
1/6 anonim válasza:
Miért van Magyarországon menekülttábor?
2/6 anonim válasza:
Amikor bevittek minket sorkatonának, kaptunk egy injekciót, amitől kábultak lettünk. Utólag árulta el egyik tiszt, hogy kábítószer volt. El tudom képzelni hogy igazat mondott. Mivel a sorkatonasággal járó időszak Magyarország sötét korszaka volt.
3/6 anonim válasza:
Ezért:
wordpress.com/2013/06/28/haborus-helyzet-a-debreceni-menekulttaborban/
4/6 anonim válasza:
Győrben is katasztrófa a helyzet.
5/6 anonim válasza:
igy igaz,amikor minket is behivtak sorkatonanak,nekunk allitolag a teaba kevertek a cuccut,es eszre se vetted magadon hogy kivannad a noket,majd csak hetekkel kesobb ebredtem ra,hogy a futyim nem csak pisilesre valo.Ezeknek is valami ijesmit adnak hogy csititsak az osztoneiket.
6/6 anonim válasza:
A kérdés az, hogy miért nem ciánt adnak nékik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!