Mi a motivációja a menekülteknek, hogy magyarországra
jöjjenek?
Figyelt kérdés
Igazából értem, hogy jobb a helyzet, mint a közel keleten, ahol folyton írtják a siíták a sunnitákat a zsidókkal együtt, de miért ide jönnek?
Jó persze tudom, hogy dobogós lett az EU GDP növekedés, meg csökkent a munkanélküliség, ez vonzó lehet nekik, mert azt hihetik itt találnak munkát ? Azért nálunk fejlettebb ország található a környéken vagy tévedek ? Miért ide jönnek?
Minek menne Németországba? Nem hülye az. Meg majd aztán fél év múlva is itt pampogjatok amikor már lesz itthon belőlük vagy fél millió.
2015. szept. 3. 00:51
12/25 anonim válasza:
Minek menne Németországba? Nem is tudom, talán a jólétért?
2015. szept. 3. 00:54
13/25 anonim válasza:
"Belgrádból van közvetlen vonat Münchenbe, mégis itt ténferegnek Magyarországon"
Az megvan, hogy Szerbia nem EU-tag, úgyhogy a nemzetközi vonatokon mindenkinek megnézik az útlevelét? Kicsit lehetne gondolkodni is.
2015. szept. 3. 01:25
14/25 anonim válasza:
Mert itt(innen) közelítve az eu belseje felé nem kell megmászni az alpokat (amibe a 90% uk elpusztulna, ha nem több) továbbá nem kell hajókázni amibe szintén sok ottmaradna. Igaz mehetnének afrika partvidékén is hogy spanyolt bevegyék. Ott kevesrt kellene úszni nekik.
2015. szept. 3. 04:40
15/25 anonim válasza:
Nyilvan azert skandaltak keletiben nemetorszag nevet, mert itt akarnak maradni
2015. szept. 3. 08:00
16/25 anonim válasza:
Most ezt kantaljak, mert a nemetek azt hangoztatjak a sajtonak, hogy varjak oket ... de majd ha az lesz a hir, hogy ujra inditottak auswitzi befogadi tabort, akkor majd mast fognak kantalni. Ezek azt hiszik, hogy a nemetek tart karokkal varjak oket, de azt nem halljak meg, hogy nekunk viszont azt mondja a nyugat, hogy tovabb ne merjuk engedni oket. Igy nem nehez, hogy gyere arab, de tartsd be a szabalyokat magyar.
2015. szept. 3. 08:15
17/25 anonim válasza:
Ne erre jojjenek, mas iranybol is eljuthatnak az "igeret foldjere".
2015. szept. 3. 08:16
18/25 anonim válasza:
Egy térképre azért rá lehetne pillantani. Az a motiváció, hogy útba esik Magyarország Németország felé. És mivel itt léptek be az EU területére, itt kell őket regisztrálni és addig nem mehetnek tovább. Ennyire egyszerű.
Két dolog furcsa nekem: Románia és Horvátország határai jóval délebbre húzódnak a mienkénél és ők is útba esnek, viszont semmi olyat nem hallok, hogy Bukaresten, vagy Zágrábban, vagy esetleg valami vidéki városban tömegével tanyáznának a menekültek regisztrációra várva. A másik furcsa dolog, hogy miért pont Németország a cél? Franciaország, Anglia, esetleg az északi államok miért nem cél?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!