Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lehet ezt a sok...

Miért nem lehet ezt a sok szerencsétlent vonatra ültetni, elvitetni őket az osztrák határig, ott meg földutakon átkelnének Ausztriába és le lenne tudva a gondunk velük?

Figyelt kérdés

Ezt nem értem.

Ha már vonattal nem mehetnek át Ausztriába, akkor leszállnak Győrben vagy Sopronnál és átmennek gyalog, ahogy hozzánk bejöttek.

2015. szept. 2. 19:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az a fideszes, aki védi a Fideszt és Orbán mellett áll.
2015. szept. 2. 20:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Na szóval, miért is nem tudnak gyalog átkelni valami elhagyatott földúton?
2015. szept. 2. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:

na látod kérdező, pont ezért nem ilyen emberek vezetik az országot mint te :)

fingod nincs arról hogyan működik az egész bevándorlás kérdés...

úgy hogy azt tanácsolom, a fideszezés, meg a saját csodálatos megoldásid helyett inkább olvasgass, okosodj, és utána kezd el itt kérdéseket feltenni, mert ezzel a kérdéssel is csak azt bizonyítod, hogy merhetetlenül ostoba és tájékozatlan vagy.

2015. szept. 2. 20:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Szóval akinek nem az a véleménye, mint neked, az védi Orbánt és fideszes? Értem :) Ennyire lehet téged komolyan venni.
2015. szept. 2. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Nehogy már ami dolgunk legyen megvédeni az osztrákokat a bevándorlóktól.Védjék meg ők magukat, ők az uticél.Mi a franc közünk van hozzá?Rajtunk csak átmennek.
2015. szept. 2. 20:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Nagyon jogos a kérdés kérdező.

Én sem értem, hogy mi mekkora szemetek vagyunk hogy kerítés, ezek emberek, embertelenül ne bánjuk velük jogvédők, Eu-s előírások stb. Akkor miért "tiporják" a személyi szabadságát vagy ilyen nincs? Nem itt akar lenni mi meg erőszakkal itt tartjuk őket, erőszakkal táborba se lehet zárni mert tiltja az Eu, de "Magyarországra zárni", meg nem átengedni azt lehet?

2015. szept. 2. 20:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Szándékosan csináltak káoszt, hogy sokkolják az embereket, hogy féljenek, és hanyatt-homlok rohanjanak Orbán atya seggébe védelemért, miközben ő az alsógatyájukat is lelopja.
2020. jan. 19. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!