Miért nem lehet ezt a sok szerencsétlent vonatra ültetni, elvitetni őket az osztrák határig, ott meg földutakon átkelnének Ausztriába és le lenne tudva a gondunk velük?
Ezt nem értem.
Ha már vonattal nem mehetnek át Ausztriába, akkor leszállnak Győrben vagy Sopronnál és átmennek gyalog, ahogy hozzánk bejöttek.
na látod kérdező, pont ezért nem ilyen emberek vezetik az országot mint te :)
fingod nincs arról hogyan működik az egész bevándorlás kérdés...
úgy hogy azt tanácsolom, a fideszezés, meg a saját csodálatos megoldásid helyett inkább olvasgass, okosodj, és utána kezd el itt kérdéseket feltenni, mert ezzel a kérdéssel is csak azt bizonyítod, hogy merhetetlenül ostoba és tájékozatlan vagy.
Nagyon jogos a kérdés kérdező.
Én sem értem, hogy mi mekkora szemetek vagyunk hogy kerítés, ezek emberek, embertelenül ne bánjuk velük jogvédők, Eu-s előírások stb. Akkor miért "tiporják" a személyi szabadságát vagy ilyen nincs? Nem itt akar lenni mi meg erőszakkal itt tartjuk őket, erőszakkal táborba se lehet zárni mert tiltja az Eu, de "Magyarországra zárni", meg nem átengedni azt lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!