Miért nem lehet ezt a sok szerencsétlent vonatra ültetni, elvitetni őket az osztrák határig, ott meg földutakon átkelnének Ausztriába és le lenne tudva a gondunk velük?
Ezt nem értem.
Ha már vonattal nem mehetnek át Ausztriába, akkor leszállnak Győrben vagy Sopronnál és átmennek gyalog, ahogy hozzánk bejöttek.
Mert ezzel megszegnénk az EU-s kötelezettségünket.
Egyébként én is erre gondoltam, vigyék oda őket, aztán legyen az osztrákok gondja.
Ha nem akarnak táborba menni, nem lehet kényszerrel odavinni őket.
"Mert ezzel megszegnénk az EU-s kötelezettségünket."
Miféle EU-s kötelezettségünket?
Hagyjatok már ezzel a regisztrációs gyökérséggel, ez csak egy fideszes baromság. Mi lesz akkor, ha fogják magukat és átmennek? Jön az ejnye-bejnye? És akkor mi van?
Majd megmondjuk, hogy nem tudtuk őket elkapni, ezért mentek át az osztrák-magyar határon vagy megmondjuk nyíltan, hogy ti vagytok a liberálisok, nektek kell ez a sok nyomorult és miattatok nem tudjuk őket lelövöldözni a szerb-magyar határon.
Érdekes, hogy Viktorkátoknak jó nagy pofája volt eddig az EU ellen és nagyon büszkék voltatok rá emiatt, de most nagyban kussol és most ezért támogatjátok őt.
Jó lenne már kicsit következetesnek lenni, kedves fideszesek és nem talpat nyalni reggeltől-estig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!