Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lehet ezt a sok...

Miért nem lehet ezt a sok szerencsétlent vonatra ültetni, elvitetni őket az osztrák határig, ott meg földutakon átkelnének Ausztriába és le lenne tudva a gondunk velük?

Figyelt kérdés

Ezt nem értem.

Ha már vonattal nem mehetnek át Ausztriába, akkor leszállnak Győrben vagy Sopronnál és átmennek gyalog, ahogy hozzánk bejöttek.

2015. szept. 2. 19:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem miért nem a menekülttáborokban vannak akkor legalább. Hiszen sokakat még ma is oda vittek Debrecenbe. Miért kell őket mutogatni a Keletiben? Miért lehetnek ott?
2015. szept. 2. 19:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Szerintem tele vannak a táborok.
2015. szept. 2. 19:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tele vannak. De még ma is vittek Debrecenbe! (Kökinél tüntetők oda tartottak csak leszálltak.) Szóval akik meg napok óta a Keletinél vannak miért nem mentek a táborba? Miért nem vitték őket?
2015. szept. 2. 19:49
 4/17 anonim ***** válasza:
#2: Igen tele, de férnek még hiszen viszik őket oda Kiskunhalasról.
2015. szept. 2. 19:50
 5/17 anonim ***** válasza:

Mert ezzel megszegnénk az EU-s kötelezettségünket.

Egyébként én is erre gondoltam, vigyék oda őket, aztán legyen az osztrákok gondja.

Ha nem akarnak táborba menni, nem lehet kényszerrel odavinni őket.

2015. szept. 2. 19:52
 6/17 A kérdező kommentje:
De minek rakjuk őket táborba, amikor tovább is engedhetjük őket?
2015. szept. 2. 19:55
 7/17 anonim ***** válasza:
Mert nem lehet őket továbbengedni. Az osztrákok már így is bírálnak minket azok miatt, akiket eddig tovább engedtünk.
2015. szept. 2. 19:56
 8/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt nem értem, hogy a hülye MÁV akkor minek ad el nekik jegyet, ha nem használhatják.
2015. szept. 2. 19:57
 9/17 A kérdező kommentje:

"Mert ezzel megszegnénk az EU-s kötelezettségünket."

Miféle EU-s kötelezettségünket?

Hagyjatok már ezzel a regisztrációs gyökérséggel, ez csak egy fideszes baromság. Mi lesz akkor, ha fogják magukat és átmennek? Jön az ejnye-bejnye? És akkor mi van?

Majd megmondjuk, hogy nem tudtuk őket elkapni, ezért mentek át az osztrák-magyar határon vagy megmondjuk nyíltan, hogy ti vagytok a liberálisok, nektek kell ez a sok nyomorult és miattatok nem tudjuk őket lelövöldözni a szerb-magyar határon.

Érdekes, hogy Viktorkátoknak jó nagy pofája volt eddig az EU ellen és nagyon büszkék voltatok rá emiatt, de most nagyban kussol és most ezért támogatjátok őt.

Jó lenne már kicsit következetesnek lenni, kedves fideszesek és nem talpat nyalni reggeltől-estig.

2015. szept. 2. 19:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Ki fideszes?
2015. szept. 2. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!