Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan aki pozitívan látja...

Van olyan aki pozitívan látja a menekültkérdés megoldását?

Figyelt kérdés
Itt is olvasgattam, meg facebookon is, de rosszabbnál rosszabb jövőképeket írnak le. Háborút, EU felbomlását, hogy elfoglalják a migránsok Európát, mi leszünk a kisebbségben a hazánkban, megölnek minket stb. Tényleg nem képzelhető el olyan megoldás ami jó lesz nekünk, vagy esetleg egész Európának? Mit gondoltok, mi lesz pl. 10-20-30 év múlva?
2015. szept. 2. 11:10
1 2 3 4 5
 31/50 Duenna ***** válasza:

19-es!

Azt tudtad, hogy a diplomával nem jár együtt az intelligencia bizonyítványa? Bizonyára nem tudod.

2015. szept. 2. 12:29
 32/50 A kérdező kommentje:
Naigen, teljesen igazad van. Csak arra próbáltam kilyukadni, hogy nem csoda, hogy annyian mentek ebbe az országokba, mivel szívesen fogadták őket, támogatották anyagilag, stb, könnyű letelepedni...Az már egy másik dolog, hogy nem hálálják meg.
2015. szept. 2. 12:30
 33/50 A kérdező kommentje:
Naigen, teljesen igazad van. Csak arra próbáltam kilyukadni, hogy nem csoda, hogy annyian mentek ebbe az országokba, mivel szívesen fogadták őket, támogatták anyagilag, stb, könnyű letelepedni...Az már egy másik dolog, hogy nem hálálják meg.
2015. szept. 2. 12:30
 34/50 anonim ***** válasza:

"Azt tudtad, hogy a diplomával nem jár együtt az intelligencia bizonyítványa? Bizonyára nem tudod."

Akkor szerezz máshonnan intelligencia bizonyítványt.

2015. szept. 2. 12:33
 35/50 anonim ***** válasza:

Jahh hogy én nem vagyok intelligens?

Érdekes módon előre megjósoltam, hogyha nem atom bombázzák le a terroristákat, jönnek a menekültek. Azt is megmondtam jó előre, hogy Európa majd beengedi őket. És azt is tudtam, hogy majd jönni fognak a követelőzéseikkel: több pénz, víz, kaja, ruha, cigi.

És azt is tudtam, hogy lesznek majd mindenféle zendülések.

2015. szept. 2. 12:35
 36/50 anonim ***** válasza:

Legyünk realisták!

Az EU tagországok vezetőinek MUSZÁJ felemelni a hangjukat a Magyar megoldások miatt,mert sok náluk a bevándorlóból lett adózó akik ugye szavazók is.

Ettől függetlenül,ha hazánk,már a határon tarkón lőné a menekülteket,akkor az ellen is hangoskodnának,Viktort és 1-2 fejest életfogytiglanra ítélnék Hágában...DE!!! ők maguk nyugodtan alusznának esténként,mert így tiszta maradt a kezük,más elvégezte a piszkos munkát és nincs a nyakukon a csomó csóró,nyelvet nem beszélő,terrorgyanús idegen.

2015. szept. 2. 12:37
 37/50 anonim ***** válasza:

Akkor kik tudja következtetni hogy mi lesz a jövőben?

Mert én eddig ki tudtam következtetni mindent ami eddig történt. De eztán?

Így is sok a menekült/bevándorló Angliában, Franciaországban, Svédországban. Rengeteget bűnöznek, erőszakolnak. És nem hiszem hogy ha nő a számuk akkor ez kevesebb lesz. Sőt minél több lesz annál nagyobb gondok lesznek. Így az lenne a logikus ha mindenhonnan hazaküldenék őket. Ergo Európa megtisztítása.

2015. szept. 2. 12:44
 38/50 anonim ***** válasza:

"Az EU tagországok vezetőinek MUSZÁJ felemelni a hangjukat a Magyar megoldások miatt,mert sok náluk a bevándorlóból lett adózó akik ugye szavazók is."

Ha egy párt nem tud megvett szavazók nélkül is nyerni, akkor a párt nem szolgálja a nép érdekeit. És az olyan ország ami a kisebbségek szavazatai alapján kormányoz csak káoszba taszítja önmagát. Mert ott a politikusok haszna a fontos, nem a nép.

2015. szept. 2. 12:49
 39/50 A kérdező kommentje:

"DE!!! ők maguk nyugodtan alusznának esténként,mert így tiszta maradt a kezük,más elvégezte a piszkos munkát és nincs a nyakukon a csomó csóró,nyelvet nem beszélő,terrorgyanús idegen."

Hát én ezt úgy látom, hogy ebben az esetben ugyanaz folytatódna tovább csak más vezetéssel. Mindenképp azt tesszük amit az EU akar, mert pár lázongó nem fog csodát teremteni. Ha nem lennénk EU tagok még akkor is együttkellene működnünk mert szétszednének működnünk. Szóval igazából nem sok múlik Magyarországon, és szerintem mi magyarok sem tehetünk ezellen. Aki azt mondja, hogy De, tehetünk. Az pedig bizonyítsa be és akkor követni fogom. De Magyarország igenycsak kicsi és gyenge az EU-val szemben.

2015. szept. 2. 12:57
 40/50 anonim ***** válasza:

Nem a lázongóból van csak pár darab, hanem a vezetőkből.

Egyszer tele lesz minden országnak a töke a menekültekkel/bevándorlókkal és akkor majd nézhet az EU.

Végül lehet épp a gyűlöletnek lesz köszönhető az esetleges győzelem.

2015. szept. 2. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!