Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan aki pozitívan látja...

Van olyan aki pozitívan látja a menekültkérdés megoldását?

Figyelt kérdés
Itt is olvasgattam, meg facebookon is, de rosszabbnál rosszabb jövőképeket írnak le. Háborút, EU felbomlását, hogy elfoglalják a migránsok Európát, mi leszünk a kisebbségben a hazánkban, megölnek minket stb. Tényleg nem képzelhető el olyan megoldás ami jó lesz nekünk, vagy esetleg egész Európának? Mit gondoltok, mi lesz pl. 10-20-30 év múlva?
2015. szept. 2. 11:10
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem hagynák :) De próbáld meg, szervezz valamit...Azért itt Magyarországnak is elég nagy szerepe van mint tranzitzóna, így is fenyegetnek bennünket, nem tök mindegy nekik, hogy mi kit engedünk át és kit nem, a többi EU tag is függ tőlünk ilyen szempontból.
2015. szept. 2. 12:03
 22/50 anonim ***** válasza:
*nőtt fel
2015. szept. 2. 12:04
 23/50 anonim ***** válasza:
0%
Japánban nincs menekült meg csoportos nemi erőszak dzsihad hullám. Meg tartsd el ezt meg azt, cserébe megkéselnek.
2015. szept. 2. 12:05
 24/50 anonim ***** válasza:
85%

Jön a tél és megoldódik a menekült kérdés.

Igazából csak 300-400 ezer menekültröl beszélünk a többiek vissza lesznek küldve ahonnan jöttek, mert nekik nem lesz megadva a menekült státusz. Olyanok kapják meg akiknek már nincsen hazájuk, leginkább szíriaik érintettek ebben.

A szíriai nép nem buta, söt magas arányban van köztük szakemberek, föleg hogy az utobbi 20 évben elég jó életet éltek ök ott. Németországban milliós nagyságban keresnek szakembereket(én itt élek, és a saját cégemnél mindig szakember hiány van, de sokszor még a takarítokból is hiány van). Az egyetlen megoldás amit most megakarnak nagyon gyorsan valósítani, hogy a menekülteket már a korai határokon mint görögország, olasz, spanyolország megszürjék, és aki megakphatja a menekült státuszt azt az eus országokba szétosztják. vagy is olyan arányba kapna egy egy eus ország menekültet amennyit eltud látni, beiskolázni, és munkát adni. Vagy is így mind a hollandok, lengyelek vagy más országok is kapnának belülök de arányosan elosztva.

Igy megszünnének ezek a kieteln tábor helyzetek, a menekültek hosszútávra berendszekednének és együtt tudnának élni az emberekkel.

A legfontosabb, hogy az adott országok integrálják öket, vagy is nem csak a beiskolázasuk fontos, hanem a mi szokásunkhoz hozzá szotkatni öket. Szerencsére egy nyitott nép, és habár más vallásuk van a nagyrészének, de ök mindenképpen beilleszkedni szerentének ide.

Németország szuperül csinálja az integrálást, ide eddig is ha valaki külföldöröl érkezett egyböl nyelvtanulás, integráció jött, és szétosztották öket a nép között, vagy is nincsenek gettosodások. Sajna ugye se a Franiák se az Angolok nem tudták ezt megoldani, és a városaik negyedekre osztodtak és megindult a gettosodás.

vagy is a legfontosabb, hogy nem lehet egyetlen népet sem egyetlen háztömbe bezárni, és várni, hogy majd lesz velük valami, hanem szét kell osztani a városok között családonként, és gyorsábban beilleszkednek.

A mi feladatunk az ö beilleszkedésük könnyítése, pl gyerekeink barátkozzanak az ö gyerekeikkel, hogy a gyerekeik a mi kulturánkat vegyék fel.

2015. szept. 2. 12:06
 25/50 anonim ***** válasza:

Ti annyit tehettek, hogy nézitek mi történik.

ha valaki szervezne valamit akkor ezért meg azért nincs értelme. Végső soron nem tesz senki semmit.

Minek ez a kérdés egyáltalán?

Az lesz hogy Európa beengedi Afrika egész lakosságát.

A kormány idővel muszlim lesz, 4 óránként kell imádkozni.

2015. szept. 2. 12:07
 26/50 anonim ***** válasza:
Én imádom Európát és nem tetszik hogy mert Afrika bénázik azért el kell, hogy pusztuljon. Svédország is tele van menekülttel ott is csak a baj van. valamit tehetnének már.
2015. szept. 2. 12:08
 27/50 anonim ***** válasza:
Angliában csoportokban erőszakolnak 12 éveseket, Svédországban már a zászlót se lehet kitenni mert nekik nem tetszik. Azt hiszem Görögországban meg saját lakásért követelőznek.
2015. szept. 2. 12:11
 28/50 A kérdező kommentje:
Én értem, de ezek csupa olyan országok ahol legalábbis eleinte tárt karokkal várták őket. Valahol még most is. Magyarország már most sem látja őket szívesen, plusz nem is ide akarnak jönni. Szerintem ha nem találnak ki valami nagy marhaságot, mármint az EU (pl a kvótarsz) akkor Mo. nagyrészt kimarad ebből.
2015. szept. 2. 12:22
 29/50 anonim ***** válasza:

Remek, akkor várjunk.

Én mindenesetre azért megtanulok japánul.

Tudjátok jó ha az embernek van menekülési útvonala. :)

2015. szept. 2. 12:26
 30/50 anonim ***** válasza:

"Én értem, de ezek csupa olyan országok ahol legalábbis eleinte tárt karokkal várták őket."

Én összetenném a két kezem egy olyan helyért ahol tárt karokkal várnának engem. Nem pedig zendülést meg ellenállást csinálnék.

2015. szept. 2. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!