Van olyan aki pozitívan látja a menekültkérdés megoldását?
Jön a tél és megoldódik a menekült kérdés.
Igazából csak 300-400 ezer menekültröl beszélünk a többiek vissza lesznek küldve ahonnan jöttek, mert nekik nem lesz megadva a menekült státusz. Olyanok kapják meg akiknek már nincsen hazájuk, leginkább szíriaik érintettek ebben.
A szíriai nép nem buta, söt magas arányban van köztük szakemberek, föleg hogy az utobbi 20 évben elég jó életet éltek ök ott. Németországban milliós nagyságban keresnek szakembereket(én itt élek, és a saját cégemnél mindig szakember hiány van, de sokszor még a takarítokból is hiány van). Az egyetlen megoldás amit most megakarnak nagyon gyorsan valósítani, hogy a menekülteket már a korai határokon mint görögország, olasz, spanyolország megszürjék, és aki megakphatja a menekült státuszt azt az eus országokba szétosztják. vagy is olyan arányba kapna egy egy eus ország menekültet amennyit eltud látni, beiskolázni, és munkát adni. Vagy is így mind a hollandok, lengyelek vagy más országok is kapnának belülök de arányosan elosztva.
Igy megszünnének ezek a kieteln tábor helyzetek, a menekültek hosszútávra berendszekednének és együtt tudnának élni az emberekkel.
A legfontosabb, hogy az adott országok integrálják öket, vagy is nem csak a beiskolázasuk fontos, hanem a mi szokásunkhoz hozzá szotkatni öket. Szerencsére egy nyitott nép, és habár más vallásuk van a nagyrészének, de ök mindenképpen beilleszkedni szerentének ide.
Németország szuperül csinálja az integrálást, ide eddig is ha valaki külföldöröl érkezett egyböl nyelvtanulás, integráció jött, és szétosztották öket a nép között, vagy is nincsenek gettosodások. Sajna ugye se a Franiák se az Angolok nem tudták ezt megoldani, és a városaik negyedekre osztodtak és megindult a gettosodás.
vagy is a legfontosabb, hogy nem lehet egyetlen népet sem egyetlen háztömbe bezárni, és várni, hogy majd lesz velük valami, hanem szét kell osztani a városok között családonként, és gyorsábban beilleszkednek.
A mi feladatunk az ö beilleszkedésük könnyítése, pl gyerekeink barátkozzanak az ö gyerekeikkel, hogy a gyerekeik a mi kulturánkat vegyék fel.
Ti annyit tehettek, hogy nézitek mi történik.
ha valaki szervezne valamit akkor ezért meg azért nincs értelme. Végső soron nem tesz senki semmit.
Minek ez a kérdés egyáltalán?
Az lesz hogy Európa beengedi Afrika egész lakosságát.
A kormány idővel muszlim lesz, 4 óránként kell imádkozni.
Remek, akkor várjunk.
Én mindenesetre azért megtanulok japánul.
Tudjátok jó ha az embernek van menekülési útvonala. :)
"Én értem, de ezek csupa olyan országok ahol legalábbis eleinte tárt karokkal várták őket."
Én összetenném a két kezem egy olyan helyért ahol tárt karokkal várnának engem. Nem pedig zendülést meg ellenállást csinálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!