Nemzeti_Harcos kérdése:
Titeket nem zavar, hogy 70 éve a nemzet meggyalázása zajlik?
Figyelt kérdés
1945 óta a magyar emberekből folyamatosan kiirtják a nemzeti öntudatot az illuminátus háttérhatalmak! De amíg a nemzetiszocializmus, és a szocializmus legalább adott némi tartást az embernek, kollektivizmusra és militarizmusra nevelte, a liberalizmus lábbal tiporja a nemzeti érzelmeket és főleg a nemzeti érzelmű embereket!2015. aug. 27. 23:55
21/36 anonim válasza:
Hat szerintem 6 milliard ember siman cserelne veled, hogy ide szuletett volna... A ballib media az oka a hires magyar pesszimizmusnak. Milyen erdekes, hogy a szocializmusban kotelezo volt a propaganda, de mindenki tudta, hogy mi az igazsag. Most meg onkent megy helybe a liberalis agymosasert a sok birka. Tul jol mukodik ez; egyszer 1 hetig csak indexet meg 444-et olvastam, persze az rtl hiradokat sem hagytam ki... a vegere mindentol elment a kedvem kb, mondanom se kell...
22/36 anonim válasza:
Attól hogy nem OLYAN rossz a helyzet, és lehet ilyen oldal is, mint a GYK, nem jelenti azt hogy ne lehetne jobb.
23/36 anonim válasza:
#10 "alap miveltseg " lehet, hogy megvan, lehet, hogy kevesebb, mint neked ó zseniális hetes!
Én viszont nem Trianonra gondoltam, hanem 1919-re.
Akkor tájt történt, hogy a kitűnő filozófussal, az ifjú hegeliánus Lukács Györggyel valami történt, aminek nyomán ma már csak úgy emlékezünk meg róla: a legjobb tarkónlövető filozófusunk. Már túl vagyunk ekkor, hogy Lenint lepecsétlet vagonban SVÁJCBÓL a "dicsőséges forradalomhoz" szállítják.
A mesének vége, jó éjszakét gyerekek.
25/36 anonim válasza:
A kedvenc kérdezőm, aki mindig csak felháborodik, de nem reagál az érvelésekre, úgyhogy már én se fejtem ki a véleményemet. Viszont az üzenem, hogy "Imádkozzál és dolgozzál. Ez a világ rendje.".
26/36 anonim válasza:
Nemzeti_Harcos az egyik legjobb troll a gyakorin! :-)
27/36 anonim válasza:
Egy újabb Nemzeti_Harcos-klasszikus.
28/36 anonim válasza:
Amit te művelsz itt, "Nemzeti Harcos", az nem kevésbé idegeníti el az embereket (és ami fő, a fiatalokat) a nemzetben való gondolkodástól. Gondolom, ezért is vagy itt...
29/36 anonim válasza:
Nácik haza !
Nácik haza!
Nácik haza!
Hajrá FIDESZ !
Hajrá FIDESZ !
HAJRÁ FIDESZ !!!!
30/36 anonim válasza:
Szivi ha nem tetszik a rendszer lepj le. en mar megtettem 30 eve, pedig akkor meg mas rendszer volt.
A kerdesedre a valasz, nem engem tortenetesen nem zavar, nem erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!