Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem zavar, hogy 70...

Nemzeti_Harcos kérdése:

Titeket nem zavar, hogy 70 éve a nemzet meggyalázása zajlik?

Figyelt kérdés
1945 óta a magyar emberekből folyamatosan kiirtják a nemzeti öntudatot az illuminátus háttérhatalmak! De amíg a nemzetiszocializmus, és a szocializmus legalább adott némi tartást az embernek, kollektivizmusra és militarizmusra nevelte, a liberalizmus lábbal tiporja a nemzeti érzelmeket és főleg a nemzeti érzelmű embereket!

2015. aug. 27. 23:55
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
67%
Zavar, de igazából nem tudunk tenni ellene semmit. Én legalábbis egyedül nem. A társadalom nagyobbik része, teljesen agymosott zombi rabszolga és nekik jó. Vígan dagonyáznak a posványban :/
2015. aug. 28. 00:23
 12/36 anonim ***** válasza:
46%
Azert ez a "posvany" meg mindig a vilag boldogabbik felehez tartozik... Szulethettel volna Sziriaba is, ahol annyi valasztasod van, hogy vagy a rezsim, vagy az iszlamistak irtjak ki a csaladodat. Ertekeld a szep magyar foldet, ami megadatott. Elvezd ki, hogy kimondhatod, amit gondolsz, akkor is ha megbantasz vele masokat.
2015. aug. 28. 00:26
 13/36 anonim ***** válasza:
Visszeres Törpicsek, Felnőtt párkapcsolatok területén miért nem jársz mostanában? Mindig szerettem olvasni a kommentjeidet ott, mondjuk itt is. De az a kategória a te asztalod. :)
2015. aug. 28. 00:27
 14/36 anonim ***** válasza:
5%

Szoktam,de mostanában házassági jellegű kérdések vannak, én meg nem voltam (és soha nem is leszek) házas, nekik aligha tudok segíteni...

ON TOPIC: kimondhatod a véleményed, persze, aztán cenzúrázzák, téged meg tiltanak. A szólásszabatcság [sic!] jegyében ugye :DDDD

2015. aug. 28. 00:29
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Hm... Hat nekem meg senki nem tiltotta meg, hogy interneten/helyi ujsagban azt publikaljak, amit csak akarok, azok ellen/mellett akiket akarok... Szerintem aki nem erzi jol magat az orszagban, az felfujja a dolgot... Nem csak ugy lehet boldog eletet elni, hogy a te elvbarataid gyakoroljak a hatalmat. Ez a demokracia lenyege.
2015. aug. 28. 00:33
 16/36 anonim ***** válasza:
95%

"Azert ez a "posvany" meg mindig a vilag boldogabbik felehez tartozik... Szulethettel volna Sziriaba is"

Na ne viccelj ! Magyarország adottságai kiválóak. 30 millió ember eltartására elegendő lenne, ha hagynák kibontakozni pl elég lenne annyi -.-

Nekem ne egy sivatagi országgal hasonlítsd össze a magyar földet. Olyan, mintha Einsteinnek mondanád, hogy örülj hogy közmunkán van a világ másik fele csöves -.-

2015. aug. 28. 00:34
 17/36 anonim ***** válasza:
Visszeres Törpicsek szoktam olvasni válaszaidat. I.Q-ban valóban törpicsek vagy ! :-D
2015. aug. 28. 00:35
 18/36 anonim ***** válasza:
Ma 00:34! Hat eppen ez az! Egy csodalatos orszagba szuelttunk, nem pedig a sivatag kozepere. Ezt mondom, ezt kell megbecsulni.
2015. aug. 28. 00:35
 19/36 anonim ***** válasza:
94%
Miért is? Én ezt tapasztalom...az "átkosban" is ugyanez volt, ez igaz, most csak annyival jobb hogy nem visznek Recskre vagy éppen Vorkutába az ötvennyolcas paragrafus alapján.
2015. aug. 28. 00:36
 20/36 anonim ***** válasza:
54%
Viszeres Torpicsek! Pusztan a teny, hogy egy olyan oldal, mint a GYK, ahol mindenki kinyilvanithatja a velemenyet, letrejohetett, mar azt bizonyitja, hogy sokkal jobb a helyzet, mint akar 30, akar 70 evvel ezelott.
2015. aug. 28. 00:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!