Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki fog törni a 3. világháború?

Ki fog törni a 3. világháború?

Figyelt kérdés
Egyre több "menekült" érdezik Európa területére. Én nem hiszem el hogy ez nincs valakik által megtervezve akik Európa vesztét akarják.
2015. aug. 26. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
27%

kurucinfón olvastad?

Nem törne ki, mert az atomháború lenne és nem lenne nyertes.

2015. aug. 26. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

Ha kitör akkor remélem az oroszok elbuknak, most okosabb lesz a nyugati világ mint a két világháború alatt

az arabtémával meg ez igy igaz

A muszlimok a világhatalomra törnek egyébként is, hogy erőszakkal rávegyenek mindenki saját vallásukra

Aki pedig ellenáll azt kinyirják

2015. aug. 26. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem is megvan tervezve.Nekem az motoszkál a fejemben,hogy miért nem mennek a gazdag arabországokba,miért Európa felé tartanak?

Valaki vagy valakik irányitása alatt vannak, az biztos!

2015. aug. 26. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Talán van annyi essze a menekültnek, h elsőnek az arab emírségeknél és Szaudarábiában próbálkozik. Pár napja kering egy kép, amin egy banki bizonylat van. Szaúd-Arábiából utaltak át az egyik menekültnek 1000 eurót, ami nem sok (300.000 Ft) de az utazási költségeiket vedezi. A gazdagabb Arab országok se fogadják be őket, mert ott is túlnépesedés van és növekvő társadalom. Szerintem is támogatják őket, minimálisan és nincs mit veszteniük, "ennél rosszabb már nem lehet" mentalitás. Elindulnak és hátha bejön az 'amerikai álom'.

A 3. vh nem az arabok miatt fog kiindulni, ennyit szerintem símán kinyír európa. Kína, Orosz és Usa viszont már ellenfél.

2015. aug. 26. 17:47
 5/9 Gugu Gabor ***** válasza:
85%
Ez is eljött menekültek és 3. Vh egyben...
2015. aug. 26. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Ha továbbra is ez az esztelen életfelfogás lesz a mértékadó a Földön mint ami jelenleg van, akkor valami hasonlónak kell történnie. Minden lehetőség adott a békés egymás mellett élésre a társadalmunkban. A mohóságnak és az értelmet nélkülöző hatalomvágynak kellene elpusztulnia azokkal az egyedekkel együtt, akik eszerint élik lelkitoprongy életüket!
2015. aug. 26. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen ki.
2015. aug. 26. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=III.+vil%E1g..

109 oldalnyi találat oldalanként 35 kérdéssel... 3815 kérdés III VH-ról alaphangon... :D

2006-ban indult az oldalt, azaz még tíz éve se, de 10 év is 3650 nap, szóval napi egy kérdés átlagban megvan. :D

2015. aug. 27. 04:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Már kitört, csak nem fegyveres, hanem gazdasági háború ként.
2015. aug. 27. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!