Ki fog törni a 3. világháború?
kurucinfón olvastad?
Nem törne ki, mert az atomháború lenne és nem lenne nyertes.
Ha kitör akkor remélem az oroszok elbuknak, most okosabb lesz a nyugati világ mint a két világháború alatt
az arabtémával meg ez igy igaz
A muszlimok a világhatalomra törnek egyébként is, hogy erőszakkal rávegyenek mindenki saját vallásukra
Aki pedig ellenáll azt kinyirják
Szerintem is megvan tervezve.Nekem az motoszkál a fejemben,hogy miért nem mennek a gazdag arabországokba,miért Európa felé tartanak?
Valaki vagy valakik irányitása alatt vannak, az biztos!
Talán van annyi essze a menekültnek, h elsőnek az arab emírségeknél és Szaudarábiában próbálkozik. Pár napja kering egy kép, amin egy banki bizonylat van. Szaúd-Arábiából utaltak át az egyik menekültnek 1000 eurót, ami nem sok (300.000 Ft) de az utazási költségeiket vedezi. A gazdagabb Arab országok se fogadják be őket, mert ott is túlnépesedés van és növekvő társadalom. Szerintem is támogatják őket, minimálisan és nincs mit veszteniük, "ennél rosszabb már nem lehet" mentalitás. Elindulnak és hátha bejön az 'amerikai álom'.
A 3. vh nem az arabok miatt fog kiindulni, ennyit szerintem símán kinyír európa. Kína, Orosz és Usa viszont már ellenfél.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=III.+vil%E1g..
109 oldalnyi találat oldalanként 35 kérdéssel... 3815 kérdés III VH-ról alaphangon... :D
2006-ban indult az oldalt, azaz még tíz éve se, de 10 év is 3650 nap, szóval napi egy kérdés átlagban megvan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!